FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 1-1

FCSB - CHINDIA 1-1 // Viorel Moldovan, cuprins de euforia egalului: „Ce schimbare am făcut?!” + pe cine exclude din lupta pentru salvarea de la retrogradare

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 februarie 2020 23:01

FCSB și Chindia au terminat la egalitate, scor 1-1 (Miron '14 / Dangubic '90+1), în ultima etapă a sezonului regulat. 

Antrenorul echipei din Târgoviște, Viorel Moldovan (47 de ani), a căpătat încredere în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

„Sunt liniştit după cât am suferit în acest sezon regulat, în iarnă. Să pierzi puncte importante în minutul 90 cu Botoşani, în minutul 90 cu Voluntari... Iată că astăzi am reuşit noi să înscriem în minutul 90. Am spus de fiecare dată că există o lege a compensaţiei, există o balanţă tot timpul, se întorc lucrurile, se echilibrează”, a declarat pentru Look Sport.

Viorel Moldovan: „5 echipe luptă pentru salvare”

„Eu sunt foarte încrezător, va începe un campionat diferit, va fi crâncen, va fi presiune din ce în ce mai mare, sunt 5 echipe acolo care luptă pentru evitarea retrogradării. Suntem noi, mai sunt Hermannstadt, Voluntari, Clinceni şi Iaşi. Cred că celelalte echipe au un alt nivel şi vor media această luptă pentru evitarea retrogradării”, a mai spus Moldovan.

+28 FOTO

Cuprins de euforia remizei :)

Viorel Moldovan a efectuat  prima schimbare în minutul 24. Neguț a intrat în locul lui Ivancic, dar antrenorul dâmbovițenilor nu și-a amintit asta în timpul interviurilor.

Întrebat de reporter dacă înlocuirea a fost una de ordic tactic, Moldovan a fost surprins: „Ce schimbare?! Nu am făcut nicio schimbare în prima repriză”.

FCSB - CHINDIA 1-1 // Viorel Moldovan, cuprins de euforia egalului: „Ce schimbare am făcut?!” + pe cine exclude din lupta pentru salvarea de la retrogradare
Neguț a intrat în locul lui Ivancic / Captură TV Telekom Sport

Vezi și:

FCSB - CHINDIA 1-1 // Gigi Becali, ultimatum pentru Vintilă: „Poate mă supăr! Gata, atât îl mai las” + Îl face praf pe Florinel Coman

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
158180581397392
Bala Nicolae  •  23 Februarie 2020, 11:59

TIG ....cnalul de Ilie DUMITRESCU laso mai moale cu indicatiile. Ai fost si tu antrenor de la culesul porumbului pana la taiatul cocenilor si ai facut *** praf.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  23 Februarie 2020, 11:34
Postat de Dumitrescu Alin-Marian pe 23 Februarie 2020, 11:04

Ai grija ce spui de dinamo. Atentie va arbitra retrogradarea și dacă dinamo va ia 6 puncte sunteti căzuți. Dinamo, sepsi și cea care rămâne dintre gaz sau viitorul sunt echipe ce vor arbitra retrogradarea.

Dinamo ne da 6 pcte :) stii doar...au interes :) nu se stie cum vreodata vom arbitra o lupta la titlu intre fcsb si dinamo...

1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  23 Februarie 2020, 11:04
Postat de pol1tehnicaiasi pe 23 Februarie 2020, 08:26

:))) Nu ai treaba ..mai bine vezi sa nu pice dinamo :))) nu sunteti departe de zona "minata" ..

Ai grija ce spui de dinamo. Atentie va arbitra retrogradarea și dacă dinamo va ia 6 puncte sunteti căzuți. Dinamo, sepsi și cea care rămâne dintre gaz sau viitorul sunt echipe ce vor arbitra retrogradarea.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează