FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Nicolae Dică trage un semnal de alarmă înaintea meciului cu Chindia: „Nu vom câștiga doar dacă suntem prezenți pe teren! Trebuie să dăm 100%”

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2022 12:53 / Actualizat sambata, 13 august 2022 13:43

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu Chindia Târgoviște din Liga 1. 

  • FCSB - Chindia se joacă duminică, 14 august. Partida e programată de la 21:30 și este LiveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport

Tehnicianul roș-albaștrilor a ținut să le transmită un mesaj clar elevilor săi înaintea partidei de duminică din campionat în care FCSB speră să obțină prima victorie din acest sezon al Ligii 1. 

Fanii îi pun FCSB-ului Europa la picioare: locul 3 pe continent, peste cluburi de tradiție
FCSB
Fanii îi pun FCSB-ului Europa la picioare: locul 3 pe continent, peste cluburi de tradiție

Nicolae Dică: „Nu vom câștiga doar dacă suntem prezenți pe teren”

„Ne așteaptă o partidă de campionat grea, i-am urmărit pe cei de la Chindia și sunt o echipă schimbată față de anul trecut. Sunt o echipă care pe faza defensivă au început în acest campionat de la venirea lui Mihalcea să facă pressing sus. E o echipă mai agresivă, mai bine organizată și trebuie să fim pregătiți pentru acest joc. 

Pe faza ofensivă sunt o echipă care prin Negț și Popa oricând pune probleme mai ales prin contraatac. Este important ca noi să câștigăm meciul, în campionat nu am reușit să câștigăm până acum și a venit momentul să câștigăm. Trebuie să dăm totul pe teren ca să câștigăm. 

La Steaua orice joc trebuie să-l joci ca să-l câștigi. Jucătorii vin după un moral bun, au reușit o calificare în Europa, mâine ar trebui să aibă plăcere să joace fotbal. Nu vom câștiga jocul doar dacă intrăm pe teren și avem echipamentul frumos, sau dacă vine multă lume la stadion. Nu vom câștiga doar dacă suntem prezenți pe teren. Trebuie să dăm 100%”, a declarat Dică la conferința de presă. 

Nicolea Dică: „Avem acest ghinion, la fiecare meci câte un jucător”

Dică a vorbit și despre lotul său, măcinat de accidentări.

„Din păcate chiar asta vorbeam și la finalul meciului din Europa cu staff-ul medical. Avem acest ghinion, la fiecare meci câte un jucător se accidentează și se accidentează pe o perioadă lungă. D-asta fac modificări în echipă ăsta e motivul, că mi-e teamă de accidentări. Avem Panțîru, Cristea, Șut, Ovidiu Popescu”, a mai precizat antrenorul

Nu trebuie să ne zboare gândul la meciul din Europa pentru că avem obiectiv câștigarea campionatului și trebuie să câștigăm acest meci ca să urcăm în clasament. Chiar asta am discutat și ieri cu iei în vestiar. Am avut o ședință și le-am zis asta. Campionatul este obiectivul nostru după Europa. Mai sunt multe etape, nu trebuie să intrăm în panică că nu am câștigat în aceste 4 etape, dar de mâine trebuie să începem să câștigăm.

-Nicolae Dică, antrenor FCSB

Nicolae Dică, despre...

  • transferul lui Vadim Rață: „Am discutat de o săptămână de el, am zis că-l doresc. Este un jucător important pentru mine, ne poate ajuta. E un jucător cu experiență, joacă în echipa națională a Moldovei. Pe faza ofensivă poate să facă diferența, de asta l-am dorit”.
  • aducerea unui atacant: „Îmi doresc câ mai repede să vină atacantul ca să-l trecem e listă. Îl vreau pe Lewandowski (n.r. - râde) să vină. Am spus că-mi doresc un atacant, sper că vom reuși să-l transferăm”

Citește și: 

Cum judecă Becali transferurile la FCSB » Explică de ce l-a dat pe jucătorul de 2 milioane de euro

Andrea Compagno, răspuns ferm la oferta lui Becali: „Nu mă gândesc la FCSB!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
Sharapov
Sharapov  •  13 August 2022, 22:58

nicolae dica, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Sharapov
Sharapov  •  13 August 2022, 21:48

nicolae dica, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Zazu
Zazu  •  13 August 2022, 20:13
Postat de Functionarul22 pe 13 August 2022, 17:18

Bietul de tine ... Mai Vasilica tu nici nu sti ce vorbesti deoarece esti total paralel cu subiectul ...

Hai nu zău? Chiar așa? Voi nu știți! Habar nu aveți cine e antrenor principal la faci ce spune berbecul!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close