FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI 3-0

Olăroiu l-a sunat pe MM Stoica înainte de FCSB - CS Mioveni » Oferta antrenorului: „Acum dau din casă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 10:15 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 10:43

FCSB a câștigat cu CS Mioveni, 3-0, după un meci în care formația roș-albastră a avut probleme de efectiv.

Cu 14 jucători afectați de COVID sau accidentați, FCSB nu a avut parte de aportul antrenorului Edi Iordănescu și nici al staff-ului său, toți pozitivi.

FCSB a avut parte de ajutorul lui Cosmin Olăroiu și l-a angajat temporar pe Eugen Nae, iar, după meci, Mihai Stoica a dezvăluit că fostul antrenor de la FCSB s-a oferit să-l lase la echipă și pe Cătălin Necula, „secundul” său.

Mihai Stoica dezvăluie: „Olăroiu m-a sunat să mă întrebe dacă nu cumva vreau să ne mai ajute cu cineva”

„Eugen Nae e al nostru. Nae, la primul antrenament când a venit şi începuse să antreneze portarii, ne-am dat seama că e de acolo. Ok, va veni Marius Popa (n.r. - antrenorul de portarii al FCSB), care e tot al nostru, iar Nae îşi va prelungi vacanţa.

Era normal să vină să ne ajute și îi mulțumesc. Îi mulțumesc și lui Olăroiu, care nu a ezitat în momentul în care l-am sunat să-l rog să-l lase pe Nae două săptămâni la noi.

Mai mult, ieri(n.r- joi) m-a sunat să mă întrebe dacă nu cumva vreau să ne mai ajute cu cineva. Nu el, pentru că e plecat. Cu Cătălin Necula. Acum am dat din casă. 

Ăsta e Oli. Indiferent ce va face Oli, dacă va câștiga campionatul în China sau Champions League, e prezent oricând dacă îl solicităm. Oli e fratele nostru”. a spus Mihai Stoica, managerul general al FCSB, potrivit TV Telekom Sport.

VIDEO Mihai Stoica: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

Citește și: 

Faza din FCSB - CS Mioveni la care Ilie Dumitrescu a izbucnit în râs: „E foarte greu de explicat”

„Niște derbedei! Miercuri anunțăm dacă ieșim din campionat!” » Declarație-șoc: CS Mioveni amenință cu retragerea din Liga 1!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
2985477481491917
Iordachescu Cristian  •  17 Octombrie 2021, 23:48

Așa lingău ca MM Stoica nu am mai văzut. Dacă îl pune Becali *** *** și sa spună ca e bun, asta face.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

318812238881711
Marco Marco Popa  •  17 Octombrie 2021, 12:51

Am si uitat de cand *** nu a mai castigat un meci in mod corect... cred ca si daca nu aveau jucatori din cauza covid, tot castigau meciul, gasea centralul o solutie... o rusine de echipa, asa *** doar la judet mai vezi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dorelobossulbossilor
dorelobossulbossilor  •  17 Octombrie 2021, 12:39

Oli , mare caracter ! E membru de onoare in Asociatia Salvati Steaua

Vezi toate comentariile (9)
Comentează