FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 4-1

FCSB - CRAIOVA 4-1 // Bogdan Argeș Vintilă, verdict crunt în cazul accidentării lui Olaru

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 22:14

FCSB a învins CS Universitatea Craiova, scor 4-1. Bogdan Argeș Vintilă s-a descătușat după meci. Antrenorul bucureștenilor nu crede că meciul cu CFR Cluj de etapa următoare este decisiv pentru titlu.

„Mă bucur foarte mult. Știu cât au suportat până acum. Doar cu atitudine reușești să faci lucruri bune. Îi felicit pentru ce au făcut astăzi. Le-am spus că echipa își va reveni. În ultimele meciuri au marcat câte două goluri. Îi felicit! A fost un joc fantastic!

Efectiv am dominat jocul de la un capăt la celălalt. Ne lipsea o victorie. Cu Chindia au făcut un efort mare și au primit un gol în prelungiri. Au fost criticați aspru și au suferit. Acum mă bucur foarte mult că au marcat 4 goluri”, a declarat Vintilă la TV Telekom Sport. 

Vintilă așteaptă derby-ul cu CFR Cluj

„Nu știu dacă meciul cu CFR Clum va fi decisiv. E adevărat, o victorie ne-ar include în lupta pentru campionat. Vom vedea ce se întâmplă. Să vedem cum e și terenul, dacă putem pasa. Până atunci vreau să mă bucur cu jucătorii mei, cu suporterii care sunt sigur că vor fi alături de noi. Au venit și ne-au încurajat înaintea partidei. Îi așteptăm lângă noi când li se va permite”, a spus Vintilă.

FCSB, ghinionistă

În minutul 2, Vintilă a fost nevoit să schimbe. Darius Olaru s-a accidentat la cap după un duel cu Luis Nițu și a fost înlocuit cu Ionuș Vînă. 

„Olaru cred că are fractură de pomete. Cred că se dă și cartonaș roșu în astfel de situații. A intrat Vînă, apoi am schimbat tactic, într-un 4-3-3 și am controlat jocul. Am dominat în toate jocurile până acum, dar nu am marcat. Astăzi au venit și ele. Vînă a intrat pentru că s-a accidentat Olaru. Când am condus am vrut să securizăm cumva rezultatul. Era o decizie tactică, de asta l-am scos”, a explicat antrenorul celor de la FCSB.

Vezi și: 

O făcură de Oaidă! CRONICA partide dintre FCSB și CS Universitatea Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  09 Martie 2020, 09:13

Deci, Cristea a primit trei etape suspendare. Oare Nițu o primi ceva? Că de roșu nici vorbă, parcă nici galben n-a luat...

apolzancca
apolzancca  •  09 Martie 2020, 00:08
Postat de vishnu pe 08 Martie 2020, 23:20

„Vînă a intrat pentru că s-a accidentat Olaru. Am primit mesaj pe WhatsApp «iese vina intra filip», de asta l-am scos”, a explicat secundul celor de la FCSB.

...cum **** mai aveți curaj să„***” despre meciurile celor din playoff,mai ales că voi sunteți departe și de playout-ul Ligi 1...deci „ *** ” !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vishnu
vishnu  •  08 Martie 2020, 23:20

„Vînă a intrat pentru că s-a accidentat Olaru. Am primit mesaj pe WhatsApp «iese vina intra filip», de asta l-am scos”, a explicat secundul celor de la FCSB.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează