FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 4-1

FCSB - CRAIOVA 4-1 // Dan Nistor, supărat: „Meciul s-a decis la acea fază. Nu înțeleg de ce n-am fost pregătiți”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 07:00

FCSB - CRAIOVA 4-1 // Dan Nistor (31 de ani), mijlocașul Craiovei, a comentat înfrângerea drastică suferită de alb-albaștri cu FCSB, scor 1-4.

„Sunt supărat, cred că scorul e un pic cam mare. Meciul s-a decis la acea ocazie a lui Baiaram. De acolo, s-a rupt jocul. Porneam cu prima șansă fiindcă s-a jucat fără spectatori.

Nu înțeleg de ce nu am fost bine pregătiți. Trebuia să fim mai atenți, știam că cei de la FCSB joacă foarte bine pe contraatac. Sperăm să ne revenim și să nu se mai întâmple aceste greșeli. 

Mai sunt 8 meciuri, se pot întâmpla multe în play-off”, a declarat Nistor, la Look Sport. 

VIDEO // Emil Săndoi a răbufnit la GSP Live: „E posibil așa ceva? Am un sfat pentru Papură”

Vezi și: 

FCSB - CRAIOVA 4-1 // FOTO + VIDEO O făcură de Oaidă! Repriză secundă dezastruoasă a oltenilor, iar CFR Cluj poate profita

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
zagna
zagna  •  09 Martie 2020, 20:23

Comentarii pertinente ale fanilor csu, dar problema nr.1 este plapuma, doarme mereu. Nitu trebuia bagat si schimbat in min.1 cu un jucator cu experienta.

1250984458283448
Catalin Amariei  •  09 Martie 2020, 20:16

Oare ce jucatori ar fi Nitu si Mihaila la distanta mai mica de Kolici ? Oare ce mijloc ar avea Craiova cu Bancu si Ivan laterali, cu Cicaldau défensiv si Nistor ofensiv ? Nu ar fi mai simplu sa joace Craiova mai mult pe réactie decat pe créatie in meciurile importante la scorul de 0-0 ????

1250984458283448
Catalin Amariei  •  09 Martie 2020, 20:06

De ce Martici iese din aparare cu mingea la picior cand se stie incapabil sa reactioneze in cazul in care este deposedat el avand plecarea de pe loc à Maricicai Puica ??? De ce Craiova paseaza cu fundasii la 0-0 si se pune singura in dificultate in loc sa joace pe contre folosidu-se de jocul pe mingea à doua atata timp cat are fundasi slabi din punct de vedere tehnic. FCSB à castigat cu doar 2 jucatori Man si Coman si asta pentru ca cei doi nu au avut nici ô presiune din spate. Nistor si Cicaldau incapabili sa joace défensiv. Craiova are nevoie de 4-4-2 mai mult ça apa in meciurile importante. Are nevoie de mijlocasi laterali dedicati jocului défensiv. Bancu si Ivan sunt jucatori extraordinari de banda si se preteaza la cerere unui joc défensiv organizat pe langa o démonstratie de potenta ofensiva. In fata un Mihaila liber si un Kolici pivot si om de careu. Vladoiu schimbat cu Matel in timpul meciului deoarece doar Matel poate sa-l organizeze pe Ivan si sa-l faca sa respecte sarcini de joc

Vezi toate comentariile (14)
Comentează