FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 1-3

Declarația lui Ouzounidis care poate declanșa un scandal-monstru în Liga 1! Antrenorul Craiovei e gata să facă un gest-șoc

Marinos Ouzounidis și-a criticat dur jucătorii +9   FOTO
Marinos Ouzounidis și-a criticat dur jucătorii

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 09:43 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 10:12

CS Universitatea Craiova a pierdut categoric pe teren propriu, 1-3 cu CFR Cluj, iar grecul Marinos Ouzounidis și-a criticat dur jucătorii.

După meci, antrenorul oltenilor s-a declarat nemulțumit de prestația elevilor săi și a amenințat că va face schimbări importante în echipă.

Craiova bagă rezervele cu FCSB?!

Etapa viitoare, pe 19 mai, Craiova va juca pe terenul celor de la FCSB, într-un meci pe care echipa lui Toni Petrea trebuie să-l câștige pentru a continua lupta la titlu cu CFR Cluj.

Nemulțumit de jocul contra clujenilor, Ouzounidis a anunțat că ar putea folosi mai multe rezerve în duelul contra roș-albaștrilor.  Astfel, FCSB ar putea avea o misiune misiune mai ușoară decât s-ar aștepta în derby-ul din penultima etapă.

„Mai bine băgăm echipa a doua cu FCSB! Să vedem iarăşi acest joc? Nu pot să accept! Asta nu e echipa mea, nu e stilul meu! Nu pot să înţeleg cum au renunţat aşa la meci. Chiar dacă scorul e 10-0, de ce să te opreşti!? Nu mai credeau și au încetat să mai joace. E incredibil!”, a spus Ouzounidis, potrivit TV Telekom Sport.

Cum ar putea arăta Craiova cu FCSB: Pigliacelli – Mitran, Acka, Bălașa, Vătăjelu – Screciu, Fedele – Camara, Cicâldău, Ofosu - Tudorie

Craiova se teme pentru locul 3

Planul lui Ouzounidis ar putea fi dat peste cap de un eventual succes al lui Sepsi în meciul cu FCSB. Oltenii au 37 de puncte și sunt pe 3 în play-off, dar au doar un punct peste locul 4, ocupat de Sepsi. Dacă termină campionatul în afara podiumului și pierd finala Cupei cu Astra, oltenii vor rata cupele europene!

Oltenii vor Cupa

În acest moment, obiectivul principal al Craiovei este Cupa României. Oltenii vor juca împotriva Astrei în finală, meciul urmând a avea loc la doar 3 zile după disputa cu FCSB, programată pe 19 mai.

Astfel, Ouzounidis ar putea decide să sacrifice o parte dintre titulari în meciul cu FCSB, pentru a-i avea mai odhiniți în Cupă.

Craiova, cu rezervele în meciul decisiv din 2017

În finalul play-off-ului 2016-2017, când lupta la titlul de campioană s-a dus între FCSB și Viitorul, echipa care a avut un rol aproape decisiv a fost Craiova. În penultima etapă, Viitorul a jucat în deplasare cu Craiova, partida având loc la Pitești. Craiova a folosit în acel meci câțiva juniori, cu obiectivul de a facilita succesul trupei lui Hagi și, implicit, de a-i bloca drumul FCSB-ului spre locul 1.

Au jucat atunci puștii Andrei Vlad, Robert Petre, Ionuț Popescu și Radu Bârzan, iar Viitorul s-a impus cu 1-0, scor pe care l-a repetat și în ultima etapă, cu CFR, și a câștigat campionatul!

VIDEO CFR Cluj surprinde: „Meciul cu Botoșani, mai greu decât cel cu Craiova”

Citește mai multe știri despre Craiova - CFR Cluj

Ilie Dumitrescu, impresionat de CFR după succesul contra Craiovei! Ce avantaje are în lupta cu FCSB

MM Stoica, reacție la miezul nopții: „Craiova n-a fost lăsată să ajungă la poartă!” » Continuă războiul cu Ion Crăciunescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (117)
danielvlaicu
danielvlaicu  •  17 Mai 2021, 10:56

Pe 20.07. 2020 FCSB a jucat cu rezervele contra CFR, a pierdut cu 2-0 un meci care daca s-ar fi terminat cu alt rezultat ar fi adus titlul Craiovei! Atunci nu s-a inflamat nici GSP nici altcineva!

2284730755005067
Gabriel-Ciprian Gheorghe  •  16 Mai 2021, 22:03
Postat de prazburg1948 pe 16 Mai 2021, 21:43

Nu e nicio poveste, e ce s-a intamplat. PS a ajuns o adunatura de tzarani de prin Cosoveni, Malu Mare si Cârcea, loiali prea maritului Ajica, n-au nicio treaba nici ei cu Universitatea, din moment ce s-au alaturat celei "de-a 2 adevarata Universitate" a lui mititelu. In fine, te las, nu-mi pierd timpul vorbind cu peretii. Un om care a urmarit meciul cu Benfica nu vorbeste si nu gandeste asa, mai taie din ele, ai 16 ani si ai bube pe fata.

Ești mare fan Universitatea ,se vede.Daca tu susții că Universitatea a intrat direct in liga 2....nu mai este nimic de discutat.Macar recunoști că aceea era adevărata Universitatea

prazburg1948
prazburg1948  •  16 Mai 2021, 21:43
Postat de kuba pe 16 Mai 2021, 21:31

Făina povestea cu Olguța și Mititelu. Făina și asocierea care nu a funcționat la vremea respectiva, nu neaparat ca nu ar fi avut Marin Ajica bani. La vremea respectiva era alta poveste. Întrebarea retorica a ta: dacă mititelul era in locul lui Rotaru direct as fi rejectat echipa din prisma PSD. Tot ce tine de PSD pentru mine este toxic. Din fericire uite ca Ajica nu sa asociat, din contra a pornit singur , singurel din L4. Și mai este ceva : Peluza Sud. Spiritul Peluzei Sud. AntinBucuresti. Așa sa ma scuzi, despre anul 2013….. nu mai eram in România. Cât de mic/tânăr sa fiu dacă am văzut pe viu meciul Științei cu Benfica din Semifinala UEFA?! Fa tu matematica!

Nu e nicio poveste, e ce s-a intamplat. PS a ajuns o adunatura de tzarani de prin Cosoveni, Malu Mare si Cârcea, loiali prea maritului Ajica, n-au nicio treaba nici ei cu Universitatea, din moment ce s-au alaturat celei "de-a 2 adevarata Universitate" a lui mititelu. In fine, te las, nu-mi pierd timpul vorbind cu peretii. Un om care a urmarit meciul cu Benfica nu vorbeste si nu gandeste asa, mai taie din ele, ai 16 ani si ai bube pe fata.

Vezi toate comentariile (117)
Comentează