FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 3-2

FCSB - CSU CRAIOVA 3-2 // Unde a dispărut Adrian Stoian? Mihai Teja: „E vina mea. L-am expus cam mult”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2019 22:37

FCSB - CSU CRAIOVA 3-2 // Mihai Teja nu l-a inclus în lot pe Adrian Stoian (28 de ani) nici în meciul cu CSU Craiova, după ce a făcut același lucru și la partida precedentă, cu Concordia Chiajna, scor 0-0.

Adrian Stoian a jucat doar 50 de minute, la debut, cu Dunărea Călărași, acum două etape. Antrenorul FCSB, Mihai Teja, se consideră vinovat că l-a folosit pe Stoian mijlocaș la închidere, deși postul acestuia de bază e în benzi.

„Am vorbit cu Stoian. E o problemă de adaptare la el. El e un jucător important pentru mine, cu calitate, care a jucat 100 de meciuri în Serie A. Cu siguranță va avea timp să demonstreze.

Poate și eu am avut o vină că l-am folosit direct mijlocaș central cu Dunărea și l-am expus cam mult. E un jucător de valoare. Știu că atunci când va intra pe teren va da totul pentru echipă”, a spus Teja la Look Sport.

GSP LIVE DUPĂ FCSB - CSU CRAIOVA 3-2 // Reacții la cald

Vezi și:

FCSB - CS U CRAIOVA // VIDEO + FOTO Bătaie GENERALĂ pe Arena Națională! 3 cartonașe roșii arătate de Marius Avram

Vezi meciul FCSB - CSU Craiova, live TEXT AICIClasamentul Ligii 1 LIVE, play-off și play-out + programul Ligii 1

Vezi VIDEO de la FCSB-CSU Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează