FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

FCSB - CSU CRAIOVA // Teja vrea să răspundă pe teren după acuzele de blat: „Cei de la Craiova sunt foarte buni psihologi, dar nu vom fi afectați”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 11:09

Mihai Teja a vorbit înaintea partidei dintre FCSB și CSU Craiova.. Tehnicianul roș-albaștrilor are doi jucători indisponibili, dar se va putea baza pe Mihai Pintilii, revenit după accidentare.

  • FCSB și CSU Craiova se vor întâlni duminică, de la 20:30, pe TV DigiSport 1, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

„Urmează un meci în care trebuie să arătăm personalitate și valoare. Sunt sigur că echipa e pregătită. Întâlnim un adversar bun și îmi doresc să câștigăm. Este un meci important, toate sunt în acest play-off. Trebuie să ai continuitate în rezultate dacă vrei să ajungi pe primul loc și să câștigi titlul.

E greu să ne mai surprindem, pentru că ne știm loturile și știm cam 99% cu cine va juca adversarul. Nu mă gândesc la egal, vreau să câștigăm. Sunt sigur că vom avea o evoluție bună și că vom câștiga. Nu facem calcule, trebuie să vedem realitatea. Vom vorbi după meci, în funcție de rezultat, despre calcule. Mai sunt multe puncte în joc, depinde ce se întâmplă și la CFR - Astra”, a spus Teja.

FCSB - CS U Craiova, live + statistici AICI 

Antrenorul de la FCSB a vorbit și despre jucătorii accidentați: „Mihai Bălașa e singurul accidentat, plus Stan, care s-a operat la menisc. Pintilii e apt de joc”.

„Craiovenii sunt buni psihologi”

Teja consideră că oltenii au vrut să lucreze la moralul elevilor săi când au sesizat FRF în legătură cu meciul dintre FCSB și Astra, scor 0-2. La ora partidei respective, giurgiuvenii erau datori la Gigi Becali 1,7 milioane de euro. (Detalii AICI)

„Cei de la Craiova sunt foarte buni psihologi. Dar nu vreau să vorbesc mai mult despre ce au făcut. Jucătorii au valoare, nu trebuie să fie afectați de aceste jocuri psihologice.

Treaba lor e să joace, nu are importanță ce se întâmplă în afara terenului. Trebuie să arate că sunt mai buni. Nu mă deranjează că am fost acuzați de blat. Atâta timp cât băieții au câștigat, nu mă interesează”, a adăugat Teja.

Citește și:


Contre între glorii înainte de FCSB - Craiova » Duckadam „Cine e Craiova până la urmă?” Craioveanu: „Legendo, noi am pus România pe harta fotbalului” » Balint a intervenit și el

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cornelconasu
cornelconasu  •  30 Martie 2019, 14:45

Nu mă deranjează că am fost acuzați de blat. Atâta timp cât băieții au câștigat, nu mă interesează”, a adăugat Teja. !!!!!!!!!!!!! NO COMMENT !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează