FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri de la negocierile cu FCSB » Dan Alexa i-a cerut lui Becali doi jucători de la CFR Cluj: „Mijlocul e foarte moale, Gigi!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 11:42

Antrenorul Dan Alexa (40 de ani) a fost aproape să ajungă la FCSB în decembrie 2018. Negocierile au picat la vremea respectivă, Gigi Becali alegându-l pe Mihai Teja. Acum, Alexa a dezvăluit discuțiile cu patronul roș-albaștrilor.

Clasamentul LIVE din Liga 1

„În discuţia pe care am avut-o cu dânsul, cred că în jur de 3-4 ore, surprinzător, înţelegea foarte bine fotbalul. Spunea că încearcă să dea sfaturi şi să se bage pentru că i se părea că lucrurile nu merg, pentru că e singurul care a scos bani din fotbal. Nu dă niciodată o libertate totală unui antrenor, pentru că el pe reţeta lui a făcut bani.

Dar părea foarte ok, după 4 ore mi s-a părut că este un om care înţelege foarte bine fotbalul. M-a întrebat ce jucător aş vrea să aduc la FCSB. I-am zis că sunt doi: Djokovic şi Vinicius, de la CFR. Pentru că, din punctul meu de vedere, FCSB avea un mijloc foarte moale, iar bătăliile se câştigă la mijloc. Vinicius e cel mai bun fundaş central din România. 

Gigi Becali oferă, de departe, cele mai bune condiţii din România. Este păcat că nu reuşeşte să înţeleagă că ceea ce face este împotriva lui. El trebuie să înţeleagă că îi trebuie un antrenor cu anvergură, care presupun că ar duce altfel şi discuţiile cu el”, a declarat Alexa, la Look Sport.

10 goluriși 5 pase a bifat Djokovic în 93 de meciuri pentru CFR Cluj în Liga 1

Poli Timișoara, Rapid București, ASA Tîrgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași și Astra Giurgiu sunt echipele pe care Dan Alexa le-a antrenat de-a lungul carierei. În prezent, cel cunoscut drept „Chirurgul” din perioada în care activa ca fotbalist este liber de contract.

10 goluria marcat Vinicius în 81 de meciuri pentru CFR Cluj în Liga 1

VEZI ȘI:

VIDEO GSP LIVE // Mihai Teja a spus totul despre perioada petrecută la FCSB: „Nu m-am simțit foarte bine!” + „Am zis da unor sugestii venite de la Becali privind primul «11»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
andy_2008
andy_2008  •  19 Februarie 2020, 14:32

Daca intelegea ceva ciobanul din fotbal,nu cauta antrenori de doi bani bucata,care nu au castigat nimic in viata lor de antrenor.

dobrescum
dobrescum  •  19 Februarie 2020, 14:15

Ăsta e un "articol"ca să ce ?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează