FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Dennis Man și Florinel Coman de vânzare! Urgent! De ce se agită Gigi Becali să facă actele cât mai repede

Dennis Man și Florinel Coman, FCSB
Dennis Man și Florinel Coman, FCSB

Articol de , , - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 07:23 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 09:28

Agentul lui Dennis Man și al lui Florin Coman încearcă să-i transfere de la FCSB în iarna aceasta sau la vară, cel mai târziu. Trecerea timpului împuținează șansele ca „pețitorii” să se mai apropie de prețurile astronomice pe care le pronunță Becali. 

„Încercăm să rezolvăm acum, în iarnă. Dacă nu, în vara viitoare mergem «Pe ei, pe mama lor!»". Declarația-ultimatum a lui Ioan Becali dintr-o emisiune a Pro X exprimă criza pe care agentul o percepe din cauza negocierilor pretențioase pe care le poartă FCSB pentru vânzarea lui Florinel Coman. Giovannisimte că, în timp, scad șansele de transfer ale clientului său.

„Tinerii” Dennis Man și Florinel Coman au prețuri tot mai mici

Anamaria Prodan tot caută și ea propuneri pentru Dennis Man, celălalt fotbalist de milioane al lui Gigi Becali. Deocamdată, nimeni nu se apropie de prețurile pe care le solicită FCSB, minimum 10 milioane de euro pentru fiecare dintre Man și Coman. Cea mai recentă propunere clară a apărut de la ȚSKA Moscova, cu 12 milioane de euro pentru ambii internaționali români. Becali a refuzat-o.

În timp, prețurile lor scad, nu cresc! Fotbaliștii nu au realizări importante, nu participă în grupe europene, nu fac meciuri mari cu echipa națională. Și nici nu mai pot fi considerați foarte tineri. La 22 de ani, Florinel și Dennis sunt mai în vârstă decât sunt "tinerii din ziua de azi". Cluburile au ajuns să folosească jucători din ce în ce mai mici. La Barcelona a devenit titular Pedri, un mijlocaș ofensiv de numai 17 ani. Dortmund folosește în mod constant doi titulari de aceeași vârstă, 17 ani: englezul Bellingham și americanul Reyna.

Parma îi considera „bătrâni"!

Situația de la Barcelona și aceea de la Dortmund nu constituie excepții, e o tendință în toată Europa să fie căutați și "forțați" fotbaliști din ce în ce mai tineri. Ioan Becali a povestit experiența pe care a avut-o la Parma și a explicat care a fost motivul pentru care italienii l-au urmărit doar pe Mihăilă, de la Craiova, nici nu au fost interesați de Dennis Man sau de Coman: „Parma caută fotbaliști sub 21 de ani. 

Un american a devenit de curând acționar principal și a instituit politica aceasta, de achiziționare a unor jucători foarte tineri. Pe Man și pe Coman nici nu i-am propus acolo, fiindcă nu se încadrau în criteriu". Mihăilă are 20 de ani, Man are 22, iar Coman e de aceeași vârstă ca Man. 

19ani are Rhys Williams, fundașul central cu care Liverpool l-a înlocuit pe olandezul Van Dijk, accidentat grav la genunchi. Cu Williams titular în centrul defensivei alături de Joe Gomez, 23 de ani, Liverpool a bătut-o pe Atalanta în Champions League, 5-0 în Italia

"Pandemia nu a schimbat situația, Gigi Becali nu acceptă mai puțin de zece milioane de euro în schimbul lui Man, pretențiile lui au rămas aceleași. Încercăm să găsim o soluție. Dacă FCSB ar cere mai puțini bani ar fi bătaie pe Man!"
Anamaria Prodan, agentul lui Man

Maxim: „Banii i-au făcut să întinerească loturile"

Alexandru Maxim are o explicație pentru „derularea" vârstei fotbaliștilor: interesul economic al cluburilor. Ca să aibă șanse mai mari pentru revânzare, patronii caută jucători din ce în ce mai tineri și să aibă astfel timp pentru dezvoltarea și pentru promovarea lor pe piață.

 „Când aveam eu 21 de ani eram considerat un fotbalist tânăr. Acum, «tânăr» înseamnă să ai 16 sau 17 ani! Transferurile pe sute de milioane de euro, toate sumele care au crescut încontinuu au convins cluburile să folosească jucători de la vârstele cele mai mici, toată lumea speră că va da lovitura, c-o să reușească să vândă ceva", a explicat decarul naționalei într-un interviu din Gazetă. 

Cel mai mult contează vârsta

Man are 8 meciuri și 7 goluri doar în sezonul acesta din Liga 1, se află în cea mai bună stagiune din cariera sa de profesionist, dar mai mare căutare au avut în vara aceasta Mihăilă, pe care l-a luat Parma, și Louis Munteanu, un atacant de la Viitorul cu numai 21 de meciuri la nivelul seniorilor și cu doar 3 goluri.

 Dar Mihăilă are 20 de ani, cu doi ani sub vârsta lui Man, iar Munteanu are 18 ani. Parma a achitat 8,5 milioane de euro pentru Mihăilă, o sumă apropiată de prețul pe care-l solicită Becali pentru fiecare dintre Man și Coman. Fiorentina a dat două milioane de euro în schimbul lui Louis. 

Citește mai multe știri despre FCSB:

Toni Petrea, reacție haioasă înainte de FCSB - FC Botoșani: „Să văd cu cine mai fac antrenamentele”

FCSB - FC BOTOȘANI, liveTEXT de la 21:45 » Echipele probabile + cote

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (230)
deusdat
deusdat  •  07 Noiembrie 2020, 20:31

Îi ia PSG pe amândoi, în locul lui Mbappe și Neymar.

983732924972315
Soos Vilmos  •  07 Noiembrie 2020, 18:59

Au reaparut cei trei mincinosi.

gilldart
gilldart  •  07 Noiembrie 2020, 18:13
Postat de catalynn pe 07 Noiembrie 2020, 16:11

Vansoitane, noi sa fim sănătoși peste 6 luni când o sa fie barajul! :-))) Pana atunci FC fcsb va fi practic desființată, ultimile zbateri. Ne-a jjijji va avea de ales intre a își compromite șansele in play offul L1 pt a trimite jucatori nu la un meci ci la 4 in L3, pt ca vezi tu, e tur-retur și pana sa joace cu Steaua va trebui sa treaca de o echipa din Seria 3. Și pt ce!? El deja s-a împăcat cu gândul ca FC fcsb NU e Steaua, ca mai rămâne Steaua un an in L3 e fix tot aia, nu ii ia nimeni locul, va rămâne STEAUA indiferent de Liga.

***. repet,ai nevoie de buzbuchi,enache,straton,sut si inca vreo 5,ca sa castigi campionatul? nu. Steaua din liga 1 are un lot urias,nu o sa fie probleme.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (230)
Comentează