FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

FCSB - DINAMO 3-2. Mihai Stoica și Cosmin Contra, conflict la vestiare + Portarul lui Dinamo, reacţie extremă la adresa antrenorului de la FCSB

FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 3-2, și urcă pentru moment pe locul secund în Liga 1. Cosmin Contra (44 de ani) și Mihai Stoica (55 de ani) au fost protagoniștii unui conflict pe tunelul de la vestiare. +38   FOTO
FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 3-2, și urcă pentru moment pe locul secund în Liga 1. Cosmin Contra (44 de ani) și Mihai Stoica (55 de ani) au fost protagoniștii unui conflict pe tunelul de la vestiare.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 23:08 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 13:12

FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 3-2, și urcă pentru moment pe locul secund în Liga 1. Cosmin Contra (44 de ani) și Mihai Stoica (55 de ani) au fost protagoniștii unui conflict pe tunelul de la vestiare. 

Mihai Stoica și Cosmin Contra au trăit intens derby-ul de pe Arena Națională. Camerele TV i-au surprins cu nervii întinși pe toată durata partidei. Cei doi au explodat la final, pe drumul către vestiare. Din informațiile GSP.ro, cei doi și-au adresat cuvinte grele, iar lucrurile au degenerat. 

Antrenorul lui Dinamo și oficialul de la FCSB s-au certat și în timpul partidei. Fără spectatori în tribune, schimburile de replici au putut fi auzite cu ușurință. 

Vreți să vorbim despre meci sau...? A fost un meci de fotbal în seara asta. Noi n-am avut nervi. Adversarii au pus presiune, țipete, țipete, țipete. Ar trebui să lăsăm să se joace fotbal. Nu există nimic personal între mine și MM. Dacă din minutul 1 ne ridicăm din tribune, toată banca se ridică, nu lăsăm arbitrul să-și facă treaba. A dat roade presiunea, ce să facem? Păcat că munca unor jucători e știrbită de o greșeală neintenționată, cred eu, când arbitrul a arătat lovitură de poartă și tușierul penalty
Cosmin Contra, întrebat de conflictul cu MM Stoica

Conflict Mejias - Petrea

FCSB - DINAMO 3-2. Mihai Stoica și Cosmin Contra, conflict la vestiare + Portarul lui Dinamo, reacţie extremă la adresa antrenorului de la FCSB
Captură TV Telekom Sport


Portarul "câinilor", Mejias Osorio a avut o reacţie extremă la adresa antrenorului de la FCSB, Anton Petrea, care i-a întins pumnul în semn de salut. Ibericul i-a lovit pumnul cu palma, puternic, şi i-a transmis câteva cuvinte "de dulce", tehnicianului. Anton Petrea şi-ar fi dorit să reacţioneze, însă a intervenit şi antrenorul celor de la Dinamo, Cosmin Contra, în încercarea de a calma spiritele, informează TV Telekom Sport.

VIDEO. FCSB a sărbătorit victoria la vestiare

Dinamo, nemulțumită de arbitraj

Antrenorul dinamovist a fost nemulțumit de penalty-ul acordat de Radu Petrescu, în repriza secundă, la duelul dintre Isma Lopez și Dennis Man. Între timp, Mihai Stoica încinsese spiritele cu o postare pe Facebook, în care critica maniera de arbitraj din prima parte. 

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Dinamo 3-2:

+34 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo:

EXCLUSIV Adrian Porumboiu îl face praf pe Radu Petrescu, după penalty-ul inexistent acordat lui FCSB: „Trebuie scos din arbitraj! Lamentabil, mă doare capul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
thecoolguy
thecoolguy  •  04 Octombrie 2020, 03:33
Postat de hasta_la_vista pe 04 Octombrie 2020, 02:02

Promovează sigur, nu trebuie să te agiți!

promoveaza sigur in grupele ucl la anu,bine spui. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. te-am umilit inuman,ce ti-am spus,cu tot cu echipa asta imbolnavita si tot am sters cu vitanul tau baresti pe jos.

hasta_la_vista
hasta_la_vista  •  04 Octombrie 2020, 02:02
Postat de 1986 pe 04 Octombrie 2020, 01:02

Steaua Bucuresti /Campioana lumii esti/Pe dinamo umilesti :))))))

Promovează sigur, nu trebuie să te agiți!

hasta_la_vista
hasta_la_vista  •  04 Octombrie 2020, 01:58

Agitatorul MM Stoica, idolul becalizatilor. :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează