FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // Bogdan Vintilă și Dusan Uhrin și-au lăsat fanii cu gura căscată » 5 NOUTĂȚI importante în echipele de start

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 18:47

FCSB - Dinamo // Bogdan Argeș Vintilă și Dusan Uhrin au dat peste cap calculele celor care încercau să preconizeze formulele de start pentru derby-ul din această seară. Ambii au recurs la surprize, pe care GSP.RO vi le prezintă mai jos. 

  • FCSB și Dinamo se înfruntă în această seară, de la ora 20:30, în derby-ul de tradiție al fotbalului românesc. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT, FOTO și VIDEO pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

1. Mai întâi, Vintilă a surprins fanii FCSB-ului alegând să-l titularizeze în flancul drept al apărării pe Cristi Manea, fundașul adus în urmă cu câteva săptămâni. Acestea evoluase doar în victoria din Cupă cu Metaloglobus, 2-0, însă antrenorul FCSB-ului pare să mizeze pe entuziasmul acestuia în detrimentul experienței lui Valentin Crețu. 

2. O altă surpiză din formula lui Vintilă e reprezentată de prezența la jumătatea terenului a lui Ionuț Vînă, cel care evoluase, cumulat, doar 16 minute în ultimele 3 partide. 

3. În fine, cea de-a treia surpriză din echipa FCSB-ului reprezintă apariția lui Florin Tănase în linia de 3 din atac. Căpitanul roș-albaștrilor evoluase la jumătatea terenului în ultimele apariții din campionat și din Cupă. 

4. Dincolo, Uhrin a ales să mizeze totul pe cartea atacului. Deși în echipele probabile brazilianul Gabriel Moura urma să-i ia locul suspendatului Sorescu, acesta e doar pe bancă azi. Tehnicianul ceh al roș-albilor mizează concomitent pe Neicuțescu și Moldoveanu, tinerii în care fanii dinamoviștilor își pun toate speranțele. 

5. Uhrin surprinde și pe banca de rezerve, unde apare Brito, fotbalistul din Insulele Capului Verde transferat în această vară. Acesta a fost în permanență accidentat, nu a apucat să debuteze, dar ar putea fi aruncat în luptă în repriza secundă. Tot pe bancă se află și Daniel Popa, atacant în formă, dar ale cărui prestații bune au fost stopate brusc de o accidentare musculară. 

„Îmi doresc foarte mult ca în această seară să câștigăm pentru a-i face fericiți pe suporterii noștri. Ne dorim să surprindem defensiva dinamovistă. Eu am încredere în jucători, în capacitățile lor. Sunt sigur că vom reuși să marcăm și așa, fără un vârf de careu, iar la final să ne bucurăm cu suporterii” - Bogdan Argeș Vintilă, înainte de meci

„E primul meu meci împotriva FCSB-ului și e important pentru că are cu un punct mai mult decât noi. Sigur că jucătorii sunt motivați, știu că e un meci important. Intrăm pe teren să jucăm bine” - Dusan Uhrin, înainte de meci

ECHIPELE DE START:

FCSB: Bălgrădean - Cr. Manea, I. Cristea, Planic, Panțîru -  Vînă, Oaidă, Ov. Popescu - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman 
Rezerve: Vlad, Crețu, Gnohere, Moruțan, Moutinho, Popa, Ciorbadjiski
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Dinamo: Piscitelli - Ciobotariu, Puljici, Popescu, Corbu -  Filip, Mrljak - Moldoveanu, Nistor,  Neicuțescu - Montini 
Rezerve: Straton, Klimavicius, Grigore, Moura, Răuță, Brito, Popa 
Antrenor: Dusan Uhrin

Stadion: Arena Națională
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei) / A1: Vasile Marinescu (București) / A2: Ovidiu Artene (Vaslui) / Observator: Alexandru Deaconu (București)

Vezi și: 

FCSB - DINAMO // Rup norma! Locurile 9 și 10 din Liga 1 vor juca în fața unei asistențe-RECORD » Câți fani vor fi la meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lionking100
lionking100  •  05 Octombrie 2019, 19:48
Postat de marcelclujnapoca pe 05 Octombrie 2019, 19:14

Neicuțescu și Moldoveanu vor fi surpriza - sper placuta a meciului !!!

alea sunt pe88ardele lui vitan barzesti,dupa parerea mea. neicutescu ala dupa ce i s-a tras tzeapa si nu a plecat in polonia,nu mai joaca nimic. oricum,urmeaza falimentul la cfr cluj. ati investit 40 de milioane de euro in ultimi 2 ani jumatate si ati luat doar 8 milioane de la uefa,din care 1 milion s-a dus la dan petrescu si inca un milion la echipa. urmeaza falimentul daca ratati grupele la anu. si nu o sa mai aveti noroc sa picati cu cele mai slabe echipe posinbile. cum bah sa nu fii cap de serie si sa pici cu echipe din kazastan,israel si scotia aka unele din cele mai slabe campionate.wtf? si dupa ati picat cu o echipa din cehia(wtf?) si v-au eliminat aia,o eliminare rusinoasa,tinadn cont ca Steaua a sters pe jos in ultimi 3 ani cu toate echipele din cehia pe care le-a intalnit.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  05 Octombrie 2019, 19:14

Neicuțescu și Moldoveanu vor fi surpriza - sper placuta a meciului !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează