FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FOTO Imaginile cu Dinamo care au devenit virale pe site-urile străine: zeci de mii de like-uri după gestul „câinilor”!

Imaginile cu Dinamo care au devenit virale pe site-urile străine: zeci de mii de likeuri după gestul „câinilor”!
Imaginile cu Dinamo care au devenit virale pe site-urile străine: zeci de mii de likeuri după gestul „câinilor”!

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 19:12 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 23:28

Meciul dintre FCSB și Dinamo. scor 6-0, a fost primul care a intrat în proiectul „Umple golul din viața ta”, care presupune ca jucătorii echipelor din Liga 1 să le prezinte fanilor înaintea partidelor câini care pot fi dați pentru adopție. La „Derby de România”, jucătorii lui Dinamo au apărut însoțiți de patrupede la intrarea pe teren.

Fotografiile au fost preluate de mai multe site-uri de sport din străinătate și au primit zeci de mii de like-uri de la urmăritorii acestora. ESPN, The Guardian, Soccer Bible sau FTBL au popularizat gestul roș-albilor. „M-a făcut fericit informația asta, bravo”, „Felicitări băieților din București”, „Soția: cum a fost la meci? Soțul: El e Pongo”, „Bravo, România!”, „Gest de clasă” au fost câteva dintre comentarii. 

+4 FOTO

Doar jucătorii lui Dinamo au fost însoțiți de câini la derby-ul cu FCSB

Din anunțul forului care guvernează Liga 1 a reieșit că jucătorii ambelor echipe aveau să fie însoțiți de câini pe suprafața de joc, dar lucrurile au stat altfel în realitate. Doar alb-roșiii au făcut asta, jucători precum Deian Sorescu, Cosmin Matei, Cătălin Itu și Deniz Giafer ținând câini în brațe înainte de start. 

Din informațiile GSP.ro, vicecampioana a refuzat să intre cu câinii pe gazon, dar nu pentru că nu ar susține cauza, ci din cauza momentului, având în vedere că adversarii sunt supranumiți „câinii roșii”.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO „Ar fi o rușine să pierdem cu Dinamo!” » „Câinii”, umiliți la declarații

Informații de ultimă oră de la Dinamo » Zăvăleanu a anunțat antrenorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
albub
albub  •  17 Septembrie 2021, 23:40

fcsb a intrat cu arbitrii in brate

creeperno115
creeperno115  •  17 Septembrie 2021, 22:43

Bravo Dinamo!

tinn
tinn  •  17 Septembrie 2021, 22:01
Postat de Sorin Sfetcovici pe 17 Septembrie 2021, 21:33

Indiferent cine ești nu faci doi bani. indiferent. Am făcut pentru oameni, semenii mei, mai multe decât tine probabil. Ști că ești un om fără valoare pentru că îți ascunzi identitatea sub o denumire de om frustrat. Ceea ce am insinuat eu este real și în China, și în SUA. Doar că tu crezi că jignind ,crezi că îmi vei schimba convingerea, dacă mă cunoști înseamnă că înțelegi că un om care numește alt om vierme, pe la spate, nu valorează NIMIC. Ia tu câini acasă,eu banii mei prefer sa dau la persoane neajutorate... persoane, oameni.... Nu viermi, câini. Vremea este cam nasoală pentru agricultură :) asta pentru că mă cunoști

tu nu faci nici măcar un ban, între betoanele cu care te înconjori. "prefer să dau la persoane neajutorate" e de fațadă, n-ai dat niciodată, ipocritule

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close