FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // Declarații incendiare ale unui fost dinamovist: „E derby-ul clonelor! Trupa lui Becali nu e Steaua, iar adevărata Dinamo e alta”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 09:04

Sorin Răducanu (56 de ani), fost atacant la Dinamo și candidat la ședia FRF în 2014, a avut o reacție nemiloasă cu 3 zile înainte de FCSB - Dinamo, derby-ul de tradiție al fotbalului românesc.  

  • FCSB - Dinamo e sâmbătă, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus!

În opinia acestuia, încleștarea de sâmbătă nu mai reprezintă un derby, Răducanu catalogând cele două echipe drept „clone”. 

„Pentru mine, meciul acesta este unul oarecare. Joacă două clone între ele! Trupa aia a lui Gigi Becali nu e Steaua, iar la Dinamo e la fel. Adevărata echipă Dinamo e a Ministerului de Interne, asta din Liga 1 a rămas doar o clonă. Dacă CS Dinamo i-ar da în judecată pe cei care zic că au brandul echipei de fotbal, ar câștiga la pas! Actuala Dinamo nu are nici o treabă cu formația care a jucat în «Ștefan cel Mare». 

În plus, cele două echipe n-au nici conducere profesionistă la vârf. Pe Gigi Becali, a spus-o chiar el, nu-l interesează decât banii, iar Ionuț Negoiță nu știu de ce s-a băgat, că nu le are deloc cu fotbalul. E și el un Gigi mai mic, visa, probabil, că va face bani din această afacere”, a declarat Sorin Răducanu, potrivit Libertatea.  

„Când eram copil, nu dormeam o săptămână înainte de un Dinamo – Steaua. Abia așteptam meciul, eram cu Dinamo trup și suflet. Ambele echipe aveau fotbaliști adevărați, mult peste ce e acum în România”  - Sorin Răducanu

FCSB - DINAMO // Declarații incendiare ale unui fost dinamovist: „E derby-ul clonelor! Trupa lui Becali nu e Steaua, iar adevărata Dinamo e alta”
  • Sorin Răducanu

Sorin Răducanu a jucat de-a lungul carierei pentru Victoria Bucureşti (1983-1984), Dinamo București (1984-1986, 1990-1991), FC Olt (1986-1987), FCM Brașov (returul sezonului 1986-1987), Sportul Studențesc (1987-1990), Aris Limassol (1991-1992) şi Wuppertaler SV (1993-2000), formaţie alături de care a promovat din liga a şasea până în 2. Bundesliga.

Vezi și: 

Controversa etapei, cu Dan Udrea și Remus Răureanu: mai e FCSB-Dinamo Derby de România? » „Nu-l avem pe Erdogan, voi ați considera Ciko-Cika aceeași cu Coca-Cola?” vs „Noi îi încurajăm pe jucători sau pe judecători?”

FCSB - DINAMO // VIDEO Suporterii nu se înghesuie pentru FCSB - Dinamo + Aroganța „câinilor” la adresa roș-albaștrilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
cornelconasu
cornelconasu  •  03 Octombrie 2019, 16:18

Iar a apărut dihania asta frustrată ?

rockyus
rockyus  •  03 Octombrie 2019, 15:04

Raducanu, echipa lui Jiji nu e Steaua, dar nu e clona!

setrannn
setrannn  •  03 Octombrie 2019, 13:39

Cine e si asta? N-am auzit de el in viata mea

Vezi toate comentariile (13)
Comentează