FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // Florinel Coman era dinamovist! „I-a spus-o direct și lui Gigi Becali”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 15:28

Florinel Coman (21 de ani) va fi pe teren în derby-ul dintre FCSB și Dinamo, de sâmbătă, de la ora 20:30. Nu multă lume știe însă că „perla” lui Gigi Becali a fost în copilărie dinamovist, lucru dezvăluit chiar de tatăl acestuia. 

  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Meciul va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Adrian Coman, tatăl fotbalistului, a confirmat înaintea derby-ului de sâmbătă, pentru Fanatik , că Florinel ținea cu Dinamo în copilărie: 

„Băiatul a recunoscut şi asta e! I-a spus-o direct lui Gigi Becali! Şi Mutu a ţinut cu Steaua, aşa că nu văd unde e problema. În schimb, pot să vă spun că n-a mers niciodată la Bucureşti ca să vadă vreun meci de-al lui Dinamo”.

Povestea cu Florinel „câine roșu” a fost dezvăluită de șeful clubului Luceafărul Brăila, unde a început fotbalul Coman: „Era dinamovist! Bine, toți copiii de la noi țineau cu Dinamo”. 

Citește și:

FCSB - DINAMO // Dusan Uhrin a identificat principalele pericole din tabăra lui Vintilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
saliceanu
saliceanu  •  03 Octombrie 2019, 18:54

Astia de la gesepe sunt platiti pt genul asta de ' articole " ?

geogeo
geogeo  •  03 Octombrie 2019, 17:52
Postat de blondistador pe 03 Octombrie 2019, 16:35

Am crezut ca a recunoscut, in sfarsit, ca e pederast!

Asta e o practica arhicunoscuta la echipele staliniste de cazarma.

geogeo
geogeo  •  03 Octombrie 2019, 17:51
Postat de mario_rdfe pe 03 Octombrie 2019, 16:38

Waw ce stire..mai exista cineva in Romania care nu stie asta ? Nu este nici primul nici ultimul care joaca la fcsb, dar tine cu Dinamo. Acolo sunt bani, mai multe porti spre europa..dar sentimente deloc ! Foarte rar gasesti jucatori din noua generatie care sa tina cu fcsb..nici tinerii din afara fotbalului nu mai sunt atrasi de echipa aia..cum sa tii cu o echipa numita fcsb ? cum sa fii atras de o echipa la care patronul isi bate joc de toata lumea..jucatori, antrenori, suporteri .

La voi la dINAMU' cei 11 din teren isi bat joc de fotbal, cum crezi ca e mai bine?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează