FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gluma zilei! Dinu Todoran: „Eu sunt antrenorul, nu Gigi Becali face echipa” + Mesaj pentru Marius Șumudică

Dinu Todoran, antrenor FCSB
Dinu Todoran, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2021 11:25 / Actualizat vineri, 06 august 2021 12:18

Înainte de FCSB - Gaz Metan, meci programat duminică, 8 august, Dinu Todoran (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, a susținut o conferință de presă.

Vizibil deranjat de discuțiile cu privire la rolul pe care-l ocupă la FCSB, Dinu Todoran a răbufnit în cadrul conferinței de presă, susținând că el face echipa, nu patronul Gigi Becali.

Dinu Todoran își arată colții: „Eu sunt antrenorul”

Eu sunt antrenorul echipei, nu cum s-a vehiculat că face domnul Gigi Becali echipa, antrenamentele. Eu trebuie să aduc echipa la un nivel de care domnul Gigi Becali să fie mulțumit la ora jocului. Se spun multe lucruri neadevărate, dar pe mine nu mă afectează. E opinia lor”, a declarat Todoran.

Etapa trecută, cu UTA, FCSB a efecutat trei schimbări încă din prima repriză. Gigi Becali și-a asumat modificările, dar Todoran a negat, indirect, că patronul le-a făcut:

„Am făcut o analiză, am vorbit cu ei. Au înțeles, sunt jucători de calitate, ne bazăm în continuare pe ei. Dumiter e foarte bine, se antrenează normal. Discuții am avut cu jucătorii și voi mai avea, ei știu despre ce e vorba. Nu erau nici ei mulțumiți de randamentul lor”.

Dinu Todoran, replică pentru Marius Șumudică: „El face un pas, noi trebuie să facem doi”

Totodată, Todoran a comentat și declarațiile lui Marius Șumudică, care a spus că CFR va câștiga campionatul la pas: 

„Marius Șumudică este un antrenor cu experiență, de care fotbalul românesc avea nevoie. A spus că va câștiga la pas campionatul. El face un pas, noi trebuie să facem doi!”

VIDEO. DEZBATEREA ZILEI » Va reuși să rămână FCSB un club care contează cu Gigi Becali patron și antrenor?

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dinu Todoran, întrebat despre transferuri: „Messi e liber, nu?” + Ce spune despre Vlad și Ondrasek

Becali, ironizat de două nume mari, după ce a renunțat la Ondrasek: „Habar n-are de fotbal”

FCSB spre colaps? Cătălin Țepelin: „Gigi Becali a transformat clubul într-un reality-show. Și toată lumea așteaptă episoade noi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
markksson
markksson  •  08 August 2021, 06:53

„Marius Șumudică ... a spus că va câștiga la pas campionatul. El face un pas, noi trebuie să facem doi!”. Corect, Todorane, el castiga 3 puncte dintr-un meci, voi tot 3 ... DIN DOUA MECIURI. Probabil ca deja se ingramadesc echipe foarte mari sa-ti smulga semnatura pentru cand termini de "antrenat" FCSB. Noroc bun!

840249752763604
Claudiu Mosoiu  •  07 August 2021, 07:01

Asa zisul antrenor de la fcsb, *** !?! sau cum il cheama, e plin de glume ca broasca de par.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sportix
sportix  •  06 August 2021, 18:57

Todoran cu o zi inaintea meciului, la sedinta tactica: Baieti, nu stiu care dintre voi vor juca maine, dar aveti grija pe partea dreapta ... Sa stai *** la unu' cu doua clase ca trenu pentru bani ... sa te calce ala in picioare ca pe o *** ... cam ce coloana vertebrala tre sa ai ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează