FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Două cazuri noi de COVID-19 la FCSB » Câţi fotbaliști apți de joc mai are vicecampioana

Valentin Gheorghe și Vali Crețu ar avea COVID-19 // foto: Imago Images
Valentin Gheorghe și Vali Crețu ar avea COVID-19 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 11:47 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 13:30

Alți doi fotbaliști de la FCSB au fost depistați pozitiv cu COVID-19, chiar în ziua meciului cu CS Mioveni, din etapa 12 a Ligii 1. Jucătorii în cauză ar fi mijlocașul de bandă Valentin Gheorghe și fundașul dreapta Valentin Crețu. 

Focarul COVID-19 de la FCSB continuă să facă victime. Încă doi fotbaliști au teste pozitive COVID-19, a dezvăluit Viorel Grigoroiu, moderatorul emisiunii „DigiSport Matinal”.

Încă doi fotbaliști de la FCSB au teste COVID-19 pozitive 

„Încă doi jucători de la FCSB infectați cu COVID-19, mă informează un prieten al emisiunii. Credibilitatea este 100%, dar nu mi-a spus numele lor”, a transmis Grigoroiu, informația sa fiind confimată de sursele GSP. 

Se pare că jucătorii în cauză ar fi Valentin Gheorghe și Valentin Crețu. 

Astfel, numărul de indisponibili ai FCSB-ului pentru meciul cu CS Mioveni ajunge la 14! Absenții deja cunoscuți sunt Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut și Andrei Cordea, aceștia fiind infectați cu COVID-19 ori suspecți că ar fi infectați, plus Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu și Ovidiu Popescu, toți accidentați.

Doar 13 jucători apți de joc la FCSB

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, anunțase seara trecută că vicecampioana are doar 15 jucători apți pentru meciul cu CS Mioveni, dintre care 4 care se pliază regulii U21. Acum, odată cu noile vești, rămân doar 13! 

În plus, antrenorul principal Edi Iordănescu și alți 4 membri ai staff-ului tehnic au contractat, de asemenea, boala. Singurii oameni din staff care pot sta pe bancă la meciul din această seară, de la Buzău, sunt antrenorul de portari Eugen Nae, managerul general Mihai Stoica și preparatorul fizic Thomas Neubert.

Cum ar putea arăta FCSB cu CS Mioveni: 99. Vlad - 6. Haruț, 4. A. Miron, 55. Vinicius, 33. Radunovic - 27. Olaru, 25. Perianu, 10. Fl. Tănase - 19. I. Stoica, 28. Keșeru, 30. Musi
Rezerve: 32. Târnovanu, 13. Dumiter

Cel mai probabil, pe lângă cei doi jucători de la prima echipă, pe banca de rezerve vor mai sta jucători de la echipa secundă a FCSB-ului, precum Şt. Moraru, D. Tănasă şi G. Fulga.

Doar 10% dintre jucătorii de la FCSB sunt vaccinați 

Cazurile de COVID-19 de la FCSB vin pe fondul reticenței roș-albaștrilor de a se vaccina împotriva virusului. Mai puțin de 10% dintre jucătorii de la FCSB sunt vaccinați. Totuși, finanțatorul Gigi Becali, deși este un opozant declarat al campaniei de vaccinare, susține că nu are nicio implicare în acest lucru. 

„FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine, îl iubesc și îl ascultă pe patron. Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap. Atunci, s-au gândit că poate e ceva periculos și nu s-au vaccinat nici ei”, a declarat Becali pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO » Omul care a lucrat cu Andrei Vlad la FCSB dezvăluie: „Are teama de a nu greși”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Situație inedită la FCSB: conducerea poate amenda jucătorii după cazurile de COVID! Ce spune regulamentul

Prețul lui Octavian Popescu i-a speriat pe italieni: „Când a auzit cât costă mi-a închis!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
1444034182634406
Constantin Zaharia  •  16 Octombrie 2021, 17:25

Becali este raspunzator ptr.situatia (ptr a 2-a oara,dupa catastrofa cu cehii in Europa) !Cum sa nu lasi tu sportivi de performanta sa fie vaccinati intr.o pandemie de aceasta periculozitate !Ocultismul acestei persoane ,il va costa si anul acesta titlul !Unde nu-i cap ..vai de ...campionat !Uita-te d-le la rivalele tale ,CFR sau Craiova,care sunt peste 9O % vaccinati !Nu-i de ajuns sa ai un antrenor independent,mai ai nevoi sa ai si o echipa vaccinata in asemenea zile negre ale pandemiei !

1745flo
1745flo  •  16 Octombrie 2021, 16:55
Postat de florar pe 16 Octombrie 2021, 14:09

,,Cazurile de COVID-19 de la FCSB vin pe fondul reticenței roș-albaștrilor de a se vaccina împotriva virusului. Mai puțin de 10% dintre jucătorii de la FCSB sunt vaccinați. ,,Antilogica gesepistilor loveste la greu....Ce schimba ma gesepistilor daca erau vaccinati fotbalistii toti?????Nu se mai imbolnaveau????Nu mai transmiteau boala????Sau cumva fotbalistii pentru ca erau vaccinati nu mai erau testati si deci sigur posibilitatea de a transmie boala era mult mai mare????

Ai pus o intrebare incomodă, ...răspunsul il știu si cei vaccinați dar se fac că plouă afară, sau ca nu ti-au văzut comentariul!

armion
armion  •  16 Octombrie 2021, 15:52

Să joace cu cei de la echipa a doua, dacă infecționistul gigi nu are grijă de echipă.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează