FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„E jucător de pluton!” » Dumitru Dragomir nu s-a abținut, după victoria încâlcită a FCSB-ului: „E haos acolo”

Dragomir Dumitru / Sursă foto: GSP +15   FOTO
Dragomir Dumitru / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 11:57 / Actualizat luni, 15 august 2022 12:13

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, scoate în evidență minusurile pe care le-a identificat la FCSB în victoria cu Chindia Târgoviște, 3-2.

Chiar dacă a lăudat cele trei schimbări efectuate de Nicolae Dică la pauză, Dragomir nu s-a ferit să arate cu degetul degringolada din jocul roș-albaștrilor din prima repriză, în care FCSB a încasat două goluri în superioritate numerică. „Oracolul din Bălcești” a analizat și debutul mijlocașului central Vadim Rață, care a fost înlocuit la pauză.

Transfer de urgență la FCSB » Roș-albaștrii aduc un atacant înaintea play-off-ului din Conference League
FCSB
Transfer de urgență la FCSB » Roș-albaștrii aduc un atacant înaintea play-off-ului din Conference League

Dumitru Dragomir nu s-a abținut, după victoria încâlcită a FCSB-ului: „E haos acolo”

Mi-a plăcut că Dică a făcut niște schimbări bune, dar Steaua joacă haotic. Sunt spații mari între compartimente, nu fac presing cum trebuie. E haos acolo, dar să știți că sunt talente

Vă mai spun o chestie: când schimbi câte 4-5 jucători (n.r. - de la un meci la altul), cum să se mai înțeleagă unul cu altul? Eu n-aș schimba mai mult de un jucător! Văd acum că e o modă să se schimbe câte cinci jucători...ce e asta? Sunt multe de discutat, dar să știți că nu mai apar fotbaliști de valoare. 

Să-l mai văd jucând pe Vadim Rață...una e la Voluntari, alta e la Steaua (n.r. - FCSB). E jucător de pluton, chiar dacă joacă la naționala Moldovei”, a spus cel poreclit „Corleone”, la Pro Arena. 

4a fost nota primită de Vadim Rață pentru prestația din partida cu Chindia Târgoviște

Au fost ravagii în vestiar, în afara lucrurile pe care le-am explicat din punct de vedere tactic. Trebuia să fac ceva să îi trezesc. Important e că am reușit. Avem fundași de 1,95 metri. Trebuie să dea cu capul. O să le dau la antrament doar să dea cu capul, cu avem ce face.

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

VIDEO Darius Olaru, ratare incredibilă în meciul FCSB - Chindia

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB deasupra tuturor! Cum îi subordonează Gigi Becali pe Șucu, Varga, Mititelu și Rotaru

Transfer de urgență la FCSB » Roș-albaștrii aduc un atacant înaintea play-off-ului din Conference League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
istet10
istet10  •  15 August 2022, 19:44
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 15 August 2022, 13:54

Asta da fotbal modern la fcsb =)))))))))

Las' ca-i la Dinamo!

talpaiadului
talpaiadului  •  15 August 2022, 17:19

Pai Rata e integrat in echipa Voluntariului si a jucat in echipa FCSB-ului, era si normal sa nu dea randament. Si Messi a avut probleme de integrare la PSG, a fost o diferenta ca de la cer la pamant intre Messi de la Barcelona si cel de la PSG. Iar Messi e unul dintre cei mai mari fotbalisti ai tuturor timpurilor si a fost transferat in intersezon, a facut pregatirea de vara cu echipa, pe cand Rata, saracul, e un fotbalist de rand. Rata are nevoie de multe antrenamente si meciuri la FCSB inainte de a putea fi judecat in vreun fel, intrebarea e insa daca i se vor da sau nu sanse, tinand cont de felul in care sunt tratati fotbalistii acolo.

ortega
ortega  •  15 August 2022, 16:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează