FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan, detalii private despre Dennis Man: „Când vorbești cu el, îți dai seama de un lucru. Știți ce face mama lui?”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 10:30

FCSB // Anamaria Prodan, 47 de ani, impresarul lui Dennis Man, 21 de ani, fotbalistul celor de la FCSB, a povestit detalii inedite din viața privată a jucătorului pe care Gigi Becali speră să obțină o avere. 

Totodată, agentul a admis că Becali a refuzat o ofertă de 10 milioane de euro pentru Dennis Man, informație publicată pe GSP.ro pe 5 ianuarie.

„Gigi Becali a refuzat ofertă de 10 milioane de euro pentru Dennis Man de la o echipă din Anglia. Mutarea nu e căzută, noi încă avem o discuție cu patronul Stelei.

Man nu fumează, nu bea, nu colindă discotecile, are prietenă de mult timp. Știți ce face mama lui? Vine și îi gătește, îi calcă. Dennis provine dintr-o altă lume. Când vorbești cu el, îți dai seama că are altă clasă. Man este un «tot». Are mentalitate, e puternic, nu-l doboară nimic. A luptat, a stat cu capul sus, nu s-a supărat că Gigi Becali l-a făcut praf sau că a fost criticat în presă”, a spus Anamaria Prodan, la GSP Live.

5,5 milioane de euroe cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com

5 goluriîn 17 meciuri a reușit Dennis Man la FCSB în acest sezon

„Am avut o ofertă de 10 milioane pe Man și le-am zis direct că nu o accept. Din Premier League cred că era echipa. Mi-au zis echipa, dar nu știu să ți-o zic, cred că e din prima ligă engleză. Le-am zis clar celor de acolo că nu-l dau pe 10 de milioane. Le-am cerut 20 de milioane. Când îmi dau cât le-am cerut, atunci vom mai discuta”
Gigi Becali despre Dennis Man, pe 5 ianuarie 

2 echipeare Dennis Man în CV: UTA Arad și FCSB

Vezi și: 

FCSB // EXCLUSIV Anamaria Prodan, detalii de ultim moment despre transferul lui Harlem Gnohere: „80% lucrurile sunt rezolvate” » „Bizonul” ajunge în Egipt!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
lukdan
lukdan  •  14 Ianuarie 2020, 21:05

Cu capul sus a stat si cand soarele tau il tinea pe tusa. Marele antrenor pe cand juca la Chindia cara bagajele lui Bardes. Mai ai treningurile de nea spunea Dumitru Tudor zis "ciorba"? Mergi cu ele prin Dubai? Esti varza.

petre47
petre47  •  14 Ianuarie 2020, 00:10

D-lor antrenori de fotbalisti. Nu puteti avea un fotbalist bun daca individul nu este, in primul rand, un atlet, care stie sa alerge, sa sara, sa invinga. L-ati vazut pe Del Piero? Ati auzit ce facea la antrenamente ca sa capete masa musculara necesara? L-ati vazut pe Ronaldo? L-ati ascultat vorbind despre antrenamentele sale? Cati dintre fotbalistii nostri sunt gata sa-si sacrifice viata personala pentru sport? Asa cum fac azi Simona, Cristina si cum au facut, candva marii sportivi? Am vazut un spot publicitar: "nenea... ne dati si noua mingea? Bai, voua numai la freza va e gandul" -fiind copii; completam cu tatuaje, masini, gagici. Mai, fotbalistilor, stiti de ce Nadal, Djokovici, Federer sunt pe piedestal? Pentru ca sunt demni, integri, cinstiti; adevarati barbati!

petre47
petre47  •  13 Ianuarie 2020, 23:49

Man? Uitati-va la el: n-are muschi, n-are viteza, n-are nimic. Cu ce sa se duca "afara"? Din pacate strea fizica a jucatorilor romani de fotbal este deplorabila. Si asta s-a vazut in toate confruntarile internationale din ultima vreme, la seniori si la toate celelalte categorii de varsta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează