FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB // CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA

FCSB // Din Spania, steliștii trimit un mesaj categoric rivalei CFR: „Pe o scară de la 1 la 10, acestea sunt șansele noastre să luăm titlul”

Dragoș Nedelcu se pregătește intens în cantonament // FOTO: Cristi Preda
Dragoș Nedelcu se pregătește intens în cantonament // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 15:04

Dragoș Nedelcu, 21 de ani, mijlocașul defensiv al celor de la FCSB, a vorbit din cantonamentul roș-albaștrilor din Spania despre șansele echipei la titlu. Optimist și extrem de motivat, fotbalistul e sigur că FCSB va reuși să o detroneze pe CFR Cluj. 

„Pe o scară de la 1 la 10, în acest moment avem șanse de 9 să luăm campionatul! Sunt patru formații care în acest moment se luptă la titlu: noi, CFR, CS U Craiova și Viitorul.

Se poate spune că în acest moment CFR e favorită, dar, cu siguranță, dacă vom câștiga următoarele 15 meciuri vom lua primul loc. Exisă o supărare că am ratat în ultimii ani titlul, dar eu cred că am învățat din greșelile trecutului”, a spus Dragoș Nedelcu, pentru GSP.ro. 

Vezi și: FCSB a început pregătirea în Spania! GALERIE FOTO + VIDEO: se antrenează lângă vedetele celor de la Borussia Dortmund + surpriza uriașă pregătită jucătorilor lui Teja

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
ray51
ray51  •  17 Ianuarie 2019, 16:08

Retineti ce va spun (vorba lui Dragomir): dupa 15 etape veti avea urmatoarea linie de clasament - 15m 10v 2e 3î . Fotografiati-o si puneti-o in rama !

remarque
remarque  •  13 Ianuarie 2019, 15:29

Nu stiu ce a vazut Gigi la Nedelcu. Nu are vana deloc, nu are forta, parca mananca pufuleti. FCSB nu are portar(Balgradean e bunicel, merge de rezerva), nu are stoper(doar Planic e prea putin), nu are un lider pe care sa-l respecte jucatorii si conducerea. Si nu are antrenor priceput si care sa fie lasat sa-si faca meseria. FCSB aduce mereu jucatorii cel mai bine cotati de la noi, problema e ca ii ia buni si ii transforma in loaze. E un soi de lobotomie colectiva orchestrata de Gigi si de Meme. Doar cei fara creier nu sunt afectati

markksson
markksson  •  13 Ianuarie 2019, 01:47

Dragos, Dragos ... ce perle scoti, erai dupa o sangria? Sigur ca daca luati 45 de puncte din urmatoarele 15 meciuri va fi bine,dar tu chiar crezi ca le castigati pe toate ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează