FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-3

Basarab Panduru s-a luat de Mihai Pintilii după ce i-a auzit discursul: „Adică nu vrei să câștigi campionatul” + Ironie către antrenorul FCSB: „Mă uitam după Puya”

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 07:12 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 09:35

După ce FCSB a ratat victoria în ultimele minute ale meciului cu Farul, terminat 2-3, Basarab Panduru a comentat discursul lui Mihai Pintilii.

Fostul internațional a ironizat discursul antrenorului de la FCSB și l-a criticat pe acesta pentru mesajul transmis înainte de duelul cu CFR Cluj, care va avea loc pe 5 februarie.

MM și-a găsit nașul » Daniel Niculae, ironie acidă după finalul de infarct din FCSB - Farul
FCSB - Farul 2-3
MM și-a găsit nașul » Daniel Niculae, ironie acidă după finalul de infarct din FCSB - Farul

Basarab Panduru se ia Mihai Pintilii după FCSB- Farul

 „Și mie mi se pare că familia este cea mai importantă. Totul e făcut cu dragoste și plăcere. Mă uitam după Puya? (n.r- cântăreț de hip-hop, în trecut membru al trupei «La Familia»). Era pe acolo? Nu-l vedeam.

Dar cum adică nu ai ce pierde? Adică nu vrei să câștigi campionatul. Sau ce să înțeleg? Adică spui «Nu contează că nu câștigăm campionatul. Nu e nicio problemă». Sau ce înțelegi prin «Nu avem ce pierde»?”, a declarat Basarab Panduru la OrangeSport.

Ce a spus Mihai Pintilii după FCSB- Farul

Mihai Pintilii, antrenorul de facto al roș-albaștrilor, s-a declarat mulțumit cu evoluția jucătorilor lui și s-a ferit să facă remarci critice.

„Mi-e greu să dau într-un singur jucător, eu sunt bucuros cu atitudinea jucătorilor. Mă bucur că ei formează o familie acum. Suferă toți la înfrângere, se bucură toți la victorie. Nu stau unii într-o parte, iar alții în altă parte. 

Am pierdut 3 puncte, era o șansă bună să ne apropiem de locul doi, dar nu mă puneți să dau într-un jucător. E o greșeală personală. Au fost meciuri în care Dawa a jucat foarte bine, acum așa a fost să fie. A fost un spectacol plăcut pentru oamenii din tribune și pentru cei de acasă. Îmi pare rău pentru fani, pentru că i-am simțit foarte supărați.

Cu CFR Cluj, mergem să jucăm la victorie, să luăm 3 puncte. Nu mai avem nimic de pierdut”, a spus Pintilii după meci.

VIDEO Florinel Coman, declarații după FCSB - Farul 2-3: „Nu am știut să gestionăm anumite situații”

Citește și: 

Hagi a „desemnat” MVP-ul thrillerului cu FCSB: „Fantastic! Cel mai bun de pe teren”

Olaru și Cordea au acuzat după eșecul cu Farul: „Și-a bătut joc de noi azi” + Hagi le-a răspuns imediat: „E mai plauzibil ce zic eu!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
albalbastru72
albalbastru72  •  30 Ianuarie 2023, 15:31

E foarte corect ce spune Pintilii,nu mai sint sanse nici anul asta la titlu pentru zecesebe.Dar au fost???

forumeer
forumeer  •  30 Ianuarie 2023, 12:55

Pintilii e ala care spunea ca FC Zecesebeaua Pesedista Arcom 2003 Berceni nu e Steaua? Bun baiat.

valentindragobete
valentindragobete  •  30 Ianuarie 2023, 12:45
Postat de Chris.Dumitrescu pe 30 Ianuarie 2023, 10:44

Jucatorii Fcsb sunt destul de limitati. De ce nu se mai transfera la echipele din Vest? Si-au dat seama ca cei transferati sunt țepe. Rebuturi. Nu sunt la nivel. Ati vazut Oct. Popescu, primeste aseara o minge la 11-12 metri si rateaza. Daca se transfera la un club precum Lazio, cate ocazii credeti ca are Lazio de acest gen intr-un meci? Poate niciuna. Am spus Lazio fiindca este o echipa cat de cat, e calificata in primavara europeana

Asta-i grija ta ?!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează