FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 3-0

FCSB - FC ARGEȘ 3-0. FOTO+VIDEO Ziua lui Man: „perla” de la FCSB a ciuruit-o pe FC Argeș în duelul de la Giurgiu!

FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP) +22   FOTO
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 19:14 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 10:59

FCSB - FC ARGEȘ 3-0. Dennis Man a fost cel mai bun în ofensivă, cu cele trei goluri marcate, dar FCSB îi datorează succesul și noului venit, Straton, care a avut câteva parade senzaționale. 

Vezi AICI programul etapei #4 din Liga 1!

Cronică de Dan Udrea: Man și Superman!

O cană și un briceag te pot ajuta cel mult în bucătărie sau poate îți pot fi de folos într-o expediție cu cortul. Cu Cană și Briceag, în schimb, FCSB a făcut cuplu de fundaș centrali la meciul de azi și se pregătește chiar de a ataca, în aceeași formulă, calificarea în play-off-ul Europa League. La ce formulă de echipă are în teren, trupa lui Pintilii trebuie să se considere norocoasă că o are în față pe FC Argeș. E o echipă modestă, poate cea mai slabă din acest debut de Liga 1.

Golul 2 al lui Man, o bijuterie

E antrenamentul perfect pentru meciul cu Slovan Liberec. Și ocazia ideală pentru Man de a se ridica la statutul de căpitan. Din cauza absențelor din lot, banderola a fost pusă pe brațul său. O decizie logică, e cel mai vechi din lotul de la jocul de azi. Și cel mai bun. Iar cele trei goluri au arătat că e doar o chestiune de timp până când Man va trece de la echipa națională de tineret la cea de seniori. 

Cel puțin a doua reușită face parte din golurile pe care le reușesc doar fotbaliștii și cu gleznă fină, dar și cu multă experiență și sânge rece. Man le are din plin pe toate, deși abia a împlinit 22 de ani.

FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)
+18 FOTO

Straton, frisoane pentru Vlad

Și pentru că orice repetiție de succes trebuie să atingă toate obiectivele stabilite pentru examenul final, FCSB pare deja că se felicită pentru aducerea lui Cătălin Straton. A semnat în noaptea de vineri spre sâmbătă, a făcut un prim antrenament sâmbătă, iar astăzi a fost providențial în prima repriză. Mai întâi, la șutul lui Tofan, după care a fost cu adevărat senzațional la lovitura liberă a lui Honciu și la reflexul din gheata lui Mediop Ndyaie. 

Messi al portarilor s-ar putea să se aleagă cu simptome mai grave decât cele pe care i le-a provocat infectarea cu coronavirus. De-acum are o concurență serioasă și banca de rezerve i-ar putea deveni din nou cea mai apropiată prietenă.

Cu victoria antamată și cu perspectiva Slovan Liberec peste 5 zile, FCSB a făcut schimbări la pauză care au slăbit echipa, iar FC Argeș a început să preseze. Mai ales că pe teren a apărut și Malele, un fotbalist chiar bun pentru nivelul Ligii 1. Gazdele s-au rezumat să se apere și să speculeze jocul de contraatac. Buziuc și-a mai rupt câteva file din cec-ul în alb pe care l-a primit de la Gigi Becali: a irosit o ocazie monumentală în minutul 70, o situație pe care un atacant cu pretenții de titular la FCSB nu are voie să o irosească.

Buziuc a ratat, dar Man a mai marcat o dată și e într-o formă care trebuie să îi dea speranțe FCSB-ului pentru duelul cu Slovan. Acolo nu se joacă pe puncte, ci pe calificare, pe coeficient și pe ceva mult mai important, pe bani mulți. Roș-albaștrii au traversat cu bine efectele devastatoare lăsate în efectiv de noul coronavirus, însă joi, puștii din meciul cu Backa Topola și de la victoria de duminică seara, trebuie infirme că: o dată se numește întâmplare, iar a doua oară e coincidență.

Ionuț Badea: "Avem şi limite. Jocul nostru a fost lipsit de încredere"

Mihai Pintilii: "Petrea schimbările îmi transmite. Prin telefon, normal, dacă Petrea e în pat"

100 de meciuriîn Liga 1 a bifat aseară Dennis Man, care are 32 de goluri, inclusiv cu tripla împotriva Argeșului

11 jucători U21a folosit FCSB în meciul de aseară: Cană, Perianu, Moruțan, Man, Robert Ion, Adi Petre, Simion, George Popescu, Horșia, Ardelean și Pantea

FCSB - FC ARGEȘ 3-0

FCSB - FC ARGEȘ, echipe de start:

FCSB: Straton - Crețu, Ș. Cană, Briceag, Panțâru - Moruțan, Perianu, R. Ion - Man, Petre, Buziuc
REZERVE: Udrea, G. Simion, Pantea, Horșia, Ge. Popescu, L. Ardelean, Trif
ABSENȚI: A. Vlad, Sg. Buș, Pandele, Ov. Popescu, Vână, Fl. Tănase, I. Cristea, Olaru, Miron (COVID-19), Fl. Coman, Nedelcu, L. Filip, Oiadă (accidentați) 
ANTRENOR: Mihai Pintilii

FC ARGEȘ: Croitoru - Tofan, Turda, Leca, Șerbănică - D. Meza Colli, Prepeliță, Honciu - R. Grecu, Mediop, Mirică 
REZERVE: Greab, C. Barbu, Marakis, G. Matei, Deslandes, I. Năstăsie, Blejdea, I. Șerban, Malele
ANTRENOR: Ionuț Badea

Stadion: "Marin Anastasovici" (Giurgiu)
Arbitru: Găman George Cătălin (Craiova - Dolj)/ Asistenți: Păunescu Florin (Râmnicu Vâlcea - Vâlcea), Marchidanu Marius Cristian (Brăila - Brăila)

Clasament Liga 1:

VIDEO De la Nicolae Dobrin la Marcel Ciolacu! Gloriile lui FC Argeș și antrenorul Ionuț Badea, campanie electorală pentru candidatul PSD la Primărie

EXCLUSIV Divorțul toamnei: cum a ajuns Cătălin Straton la FCSB. Momente halucinante între portar și conducerea lui Dinamo: „Hai nu mai lua nimic că mergi la rivali!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (630)
roja.azul
roja.azul  •  21 Septembrie 2020, 12:19
Postat de catalynn pe 21 Septembrie 2020, 03:08

E trei ceasul, și tu încă mai ești pe net!? :-)))))))) V-a întors Adriann pe toate părțile și v-a dat și “craci” de câteva ori :-))))) Hai noapte buna, ca mâine o sa aveți zi grea! :-))))

Sunteti putini si slabi, vecine! Cantitate neglijabila!:)))

adriann_
adriann_  •  21 Septembrie 2020, 09:22
Postat de catalynn pe 21 Septembrie 2020, 03:04

Cred ca vecinu’ doamne dus la ora asta :-))) însă io numai ce am venit de la o cumetrie și încercând sa adorm am mai citit ce ati scris. 007 de Videle nu știe cum era cu Punctele Termice și importantă lor pe vremuri. Am văzut ca Virgil Roja se bagă in discuție aiurea, la fel cum Lucian mai devreme răspundea neîntrebat in locul videanului. :-)))) Deja încep sa cred ca ASS este o ferma de postaci :-)))

Chestia de care-l intrebam eu nu era punctul termic al cartierului (ala e chiar in spatele blocului respectiv). :))) Eu il intrebasem de cel mai important reper al zonei si asta nu l-a stiut. :))) A avut nevoie de o ora de holbat pe google maps ca sa-si dea seama ca e liceul Moisil prin apropiere, doar ca nici de ala nu era vorba :))) Nici nu vreau sa ma gandesc cat s-o fi chinuit sa caute :)))

1r2d2
1r2d2  •  21 Septembrie 2020, 06:53
Postat de catalynn pe 21 Septembrie 2020, 03:08

E trei ceasul, și tu încă mai ești pe net!? :-)))))))) V-a întors Adriann pe toate părțile și v-a dat și “craci” de câteva ori :-))))) Hai noapte buna, ca mâine o sa aveți zi grea! :-))))

Și tu unde erai la ora aia Azorele!?

Vezi toate comentariile (630)
Comentează