FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI

Octavian Popescu, sincer după supergolul cu Botoșani: „M-au tocat toată săptămâna! Am văzut la Neymar și am dat și eu”

FCSB a învins-o pe FC Botoșani, 2-1, în prima rundă din play-off. Octavian Popescu, autorul unui eurogol, afirmă că s-a inspirat de la Neymar, starul lui PSG.
FCSB a învins-o pe FC Botoșani, 2-1, în prima rundă din play-off. Octavian Popescu, autorul unui eurogol, afirmă că s-a inspirat de la Neymar, starul lui PSG.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 23:00 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 23:22

FCSB a învins-o pe FC Botoșani, 2-1, în prima rundă din play-off. Octavian Popescu, autorul unui eurogol, afirmă că s-a inspirat de la Neymar, starul lui PSG.

Toate detaliile despre FCSB - FC Botoșani 2-1, AICI!

Mi-a venit de la sine acea execuție, am văzut la Neymar și am încercat și eu același lucru. Toată săptămâna m-a tocat toată lumea să dau la poartă! Pentru că în general nu prea îmi vine să dau la poartă. Sper să-mi dea mai mult curaj această reușită. 

E foarte bine că am câștigat și că suntem acolo sus. Sperăm s-o ținem tot așa. Sincer, bănuiam că o s-o învingem pe FC Botoșani”, a declarat Popescu la Telekom Sport.

Octavian Popescu, execuție formidabilă cu Botoșani

În minutul 66, Octavian Popescu a controlat elegant mingea, la 18 metri de poartă. A combinat cu Florin Tănase, a intrat iar în posesia balonului și a urmat un moment de magie. Internaționalul de tineret și-a așezat scurt mingea, foarte aproape de picior, dar a dezvoltat o forță incredibilă. Balonul expediat din colțul careului de 16 metri s-a oprit direct în vinclu, atingând și bara transversală - detalii, pe larg, AICI!

FCSB a revenit pe primul loc

Citește mai multe știri despre meciul FCSB - FC Botoșani 2-1:

Gafă de proporții la Giurgiu: și-a îngropat echipa după o fază de curtea școlii

Gigi Becali îi dublează prețul! Octavian Popescu, execuție formidabilă cu Botoșani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
imgb
imgb  •  20 Aprilie 2021, 02:02
Postat de silvio__. pe 19 Aprilie 2021, 08:06

Neuronii tăi sunt cei asistați, se pare.. pe life support, nu cred ca mai au vreo șansă :))). Cum *** să dai un astfel de reply la mesajul meu?!? ***

Silvio....Tie-ti trebuie niste asistente in preajma ta....

paolo11
paolo11  •  19 Aprilie 2021, 11:54
Postat de paolo10 pe 19 Aprilie 2021, 11:00

Gigisti, câta frunza, câta iarba!

Același text, la toate articolele?

doar..titi
doar..titi  •  19 Aprilie 2021, 11:10
Postat de vali.gazzaev pe 19 Aprilie 2021, 07:39

Dintre toate blaturile fecesebeului (si sunt multe), asta de aseara e de departe cel mai abject si odios. Ce club ktschos din berceni!

valiiii...bah valiiii...mai lasa naibii haraspinca ....mai trezeste-te si tu tata !!!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează