FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB forțează încă un transfer! Gigi Becali, încântat de Bradley de Nooijer, noua „perlă” de la Viitorul

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 10:23

Gigi Becali a început deja pregătirile pentru noul sezon din Liga 1 și are o nouă țintă: Bradley de Nooijer, 21 de ani, fundașul stânga olandez de la Viitorul.

În lotul actual, FCSB deține 3 apărători lateral stânga: Marko Momcilovici, Junior Morais și Alexandru Stan. În ciuda acestui fapt, una dintre țintele patronului roș-albaștrilor pentru perioada de mercato din vară e un alt fundaș stânga. Bradley de Nooijer, de la Viitorul, l-a încântat pe Gigi Becali cu prestațiile din acest sezon, dar mai ales din meciul de acum o lună, când FCSB a fost bătută pe Arena Națională de echipa lui Hagi, scor 2-1.

Olandezul de Nooijer, care are numai 21 de ani, a ajuns la Viitorul de la Dordrecht, în vara lui 2017, și nu a costat clubul de la malul mării niciun ban. De Nooijer este jucător de bază la Viitorul și bifat 28 de meciuri în acest sezon.

FCSB i-a transferat deja pentru sezonul viitor pe mijlocașul Răzvan Oaidă (21 de ani) de la FC Botoșani și pe fundașul dreapta Claudiu Belu (25 de ani) de la Astra Giurgiu.

1.300.000 €este cota lui Bradley de Nooijer, potrivit transfermarkt

bradley de nooijer

CITEȘTE ȘI:

Mangia intră în cărți la FCSB! Teja în pericol, MM Stoica și Gigi Becali sunt cei mai mari fani ai italianului demis de Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
florianveress
florianveress  •  18 Aprilie 2019, 17:10
Postat de davveire pe 18 Aprilie 2019, 16:38

alt prost !:)

Prost ești tu, slujitorule! Doare adevarul?

mosvasile
mosvasile  •  18 Aprilie 2019, 16:46

Am mai vazut filmul asta-de prea multe ori!Cu ofertarea unui jucator de la echipa adversa,inaintea meciului direct!Ce zice comisia de disciplina condusa de Justin Stefan?Ce sa zica?Ca sunt doar glume ale simpaticului domn Becali,care de fapt nu are nici o functie la fcsb!Dar am mai auzit si "gluma"asta!Asa ca ramane cum a mai fost!Cica cei care nu joaca cinstit...sunt altii!Ca de ce nu-l lasa pe omul asta bun, sa ia titlul pentru echipa sa!

davveire
davveire  •  18 Aprilie 2019, 16:38
Postat de Adrian George pe 18 Aprilie 2019, 16:34

da...vechea poveste dintre fcsb si viitoru....cumparam un jucator si ne asigurm cele 3 puncte din urmatorul meci acest fcsb a ajuns mizeria tarii..nu stiu cum de mai puteti tine cu ei cu acest distrugator de jucatori..

alt prost !:)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close