FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dosar penal pentru Florinel Coman! Fără permis, vedeta lui FCSB a gonit pe autostradă cu 165 km/h » Reacția lui Gigi Becali

Florinel Coman, FCSB +49   FOTO
Florinel Coman, FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 19:51 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 20:30

Florinel Coman (22 de ani), vedeta celor de la FCSB, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând cu viteza de 165 de kilometri la oră.

Florinel Coman trece printr-o perioadă nefastă. Nu doar pe teren, unde nu reușește să mai înscrie de câteva meciuri, dar și în afara acestuia.

Fotbalistul de pe urma căruia Gigi Becali speră să se îmbogățească a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”, potrivit antena3.ro.

Dosar penal pentru Florinel Coman

Potrivit sursei citate, Coman a fost surprins cu acea viteză în drum spre București, iar în momentul în care i s-au cerut actele, nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie!

Ca atare, Coman s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.

Ce riscă Florinel Coman

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

- Art 335 din Codul Penal

Becali, declarații scandaloase în „cazul Florinel Coman” » Cum vrea să-l scape de dosar penal: „Merg la judecător și îi spun asta”

Dosar penal pentru Florinel Coman. Comunicatul poliției: 

La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist. 

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor.

Dosar penal pentru Florinel Coman. Reacția incredibilă a lui Gigi Becali

Chestionat despre acest aspect, Gigi Becali, finanțatorul FCSB, susține că fotbalistul său are permis de conducere, luat în Ucraina. Latifundiarul lasă de înțeles că totul a fost o neînțelegere și susține că permisul care ar fi fost luat în Ucraina este valabil oriunde.

„Nu că nu are carnet, dar are carnet luat în altă țară. E valabil și în Africa. El a luat carnet în altă țară. Când milițienii au verificat în baza de date din România, nu apare. El nu e înregistrat în România. Nu poate să fie penal, din moment ce avea permis. Miliția de la noi va verifica de la miliția din Ucraina. A dat examenul acolo și acolo e înregistrat. 

Dacă e milițian din Brăila, ăla zice că nu e bun permisul. El va primi suspendare de carnet din cauza vizitei. Și dacă îi dă un an de pușcărie cu suspendare, care e problema? Merg eu la judecător și îl rog să nu-i dea dosar penal, că e fotbalist la FCSB, la Gigi Becali”, a afirmat Becali, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Perioadă de coșmar pentru Florinel Coman

În acest sezon de Liga 1, Florinel Coman a adunat un singur gol și 5 pase decisive, în 16 meciuri. Coman nu a mai înscris de pe 5 decembrie, de la victoria cu UTA, scor 3-0!

  • Florinel Coman a înregistrat deja 11 etape la rând fără gol! A marcat o singură dată în Liga 1 în stagiunea curentă, într-o victorie cu UTA, cu 3-0.
  • De trei ani nu i s-a mai întâmplat să joace atât de mult fără să semneze vreun gol. În primul sezon al lui la FCSB, Coman a bifat 13 runde din campionat în care nu a înscris. 

15 milioane de eurosperă Becali să încaseze în schimbul lui Coman, de cinci ori mai mult decât a fost suma cu care l-a cumpărat de la Viitorul în 2017, după ce dobrogenii câștigaseră campionatul

5,5 milioane de euroeste cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt.com

Ce fotbaliști au mai condus fără permis

Florinel Coman nu este un caz singular. Poate cel mai cunoscut ex-fotbalist care a condus fără permis este Ștefan Iovan, câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986. Acesta a condus timp de 17 ani fără să posede un permis, înainte de a-l obține, în 1998. „Circula pe bază de celebritate”, a afirmat unul dintre foștii săi elevi. „Am fost oprit de vreo câteva ori și am scăpat după ce le-am dat oamenilor autografe”, își amintește Iovan.

Alți foști fotbaliști care au condus fără să dețină permis sunt Dănuț Lupu, Eugen Trică și Mihăiță Pleșan, dar niciunul nu a procedat în acest fel pentru o perioadă la fel de lungă ca Iovan.

VIDEO. Gabi Răduță: „Îi puteam aduce la Dinamo pe Florinel Coman, Moruțan și Man”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Prețul umilinței la FCSB! Cu cât plătește Gigi Becali un jucător pentru a fi la discreția lui

Presiuni, șantaj și calcule ciudate făcute de FCSB: împărțirea controversată a banilor din transferul lui Man! „MM Stoica zicea: «Terminați! Ne dă Becali afară pe toți!»”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (317)
amadeus2021
amadeus2021  •  23 Februarie 2021, 14:06
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 23 Februarie 2021, 07:48

Ești, ca de obicei,foarte prost!!!! 1) NU SE ȘTIE dacă documentul pe care l-a prezentat e ADEVĂRAT. 2)DACĂ se va dovedi că este FALS el va spune că NU a știut că e fals că l-a primit de la Militia din satul X din Ucraina. 3)"Uzul de fals" e extrem de greu de dovedit.spre exemplu pe mine m-a lovit una,care conducea o mașină ce avea numere de Spania,a prezentat la Militie TOATE documentele mașinii (care in urma plangerii mele penale,s-au divedit a fi FALSE),iar duduita a zis că ea n-a știut și i s-a dat NUP eu ramanand cu paguba.... 4) GENIAL "raspunsul" lui Coman,care a postat un CLASAMENT SPORTIV,care-l cuprinde,spre deosebire de așa zisele publicații "sportive",care caută doar scandalul și can-can-ul. 5) de ăștia prinși nu cu 165 ci cu 245 sunt pe autostrada Soarelui vara,lunar,dar acum contează că e FCSB=STEAUA și Becali.... A nu se înțelege că eu sunt de acord cu ce a făcut Coman,dar nici nu pot să mă bucur ca boul pe aici INAINTE să ȘTIM ECACT ce si cum....

Sa presupunem ca Dl. Coman a luat permisul in Ucraina. Scrierea in acea tara fiind cu caractere chirilice, inseamna ca fotbalistul are temeinice cunostinte, probabil stie mai bine limba vorbita/scrisa in Ucraian decat romana. Probabil pentru Gigi constituie un avantaj si ii da bonus la salariu!

octavianus
octavianus  •  23 Februarie 2021, 13:19

Nu aveai cum sa-i dai amenda lui Fane Iovan :) imaginati-va ca lasa geamul jos la masina, scoate capul si zambeste :) asa cum zambea el in teren la cate un atacant de schimba ala imediat partea :) prea mare jucator Fane Iovan pentru articolul asta....RESPECT FANE IOVAN !!

1948forever
1948forever  •  23 Februarie 2021, 12:37

dupa ce ca esti prost, mai mergi si cu 165....problema lui e ca va fi dat "exemplu" de ochii lumii, cand adevaratii smekeri nu patesc nimic.

Vezi toate comentariile (317)
Comentează