FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // FOTO&VIDEO Harlem Gnohere trage tare pentru a slăbi! Mesaj din sală pentru cei care l-au criticat

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 22:44

Criticat de Gigi Becali pentru că are mai multe kilograme în plus, Harlem Gnohere trage tare pentru a reveni la forma din trecut și pentru a fi din nou titular la FCSB.

Atacantul francez de 31 de ani, care nu a fost în lotul pentru meciul contra Craiovei, 1-0, a postat mai multe imagini pe contul de Instagram. Gnohere se afla în sala de sport, muncind din greu pentru a slăbi. În plus, vârful roș-albaștrilor a avut un mesaj pentru contestatari: „E mai ușor să critici decât să faci”.

Gnohere a revenit în august, după o accidentare care l-a ținut departe de teren timp de peste 3 luni, iar în meciul cu Viitorul, de acum două etape a marcat golul victoriei. Fotbalistul este departe de forma din trecut, având 99 de kilograme, cu 7 peste greutatea ideală. 

„Are clar în plus câteva kilograme” 
Gigi Becali la Pro X 

+2 FOTO

Citește și: 

Ion Crăciunescu, enervat de Bogdan Vintilă: „Nu le închizi tu gura, da? A exagerat! Te pomenești că el l-a învățat pe Coman să tragă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gizeh
gizeh  •  17 Septembrie 2019, 08:08

Gnohere,e francez,nu belgian!!!

zincat
zincat  •  17 Septembrie 2019, 00:57

Daca la 1,85 cm trebuie sa ajunga la 92 kg si atunci cica e bun...eu zic servus(de fapt in Liga blaturilor merge) La cota asta esti doar bun ca un sprinter de moment si nu la 90+minute...punct.

sabaton
sabaton  •  17 Septembrie 2019, 00:13

adica cum '' trage tare pentru a slăbi '' ????? Alooooo domnu la sala nu slabesti !!! daca nu umbla la mancare nu are cum sa slabeasca.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează