FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV „Dacă ia titlul, Toni Petrea va închide gura multor oameni!” » Argumentele în favoarea antrenorului de la FCSB + rolul lui Neubert la echipă

Toni Petrea. Sursă foto: GSP +12   FOTO
Toni Petrea. Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 14 mai 2021 13:00 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 13:00

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul celor de la FCSB, e la trei etape distanță de o performanță neverosimilă pentru un antrenor aflat la început de carieră și care are de înfruntat și toanele patronului Becali. După Cupa de anul trecut, tehnicianul are șansa de a-și trece în palmares și primul titlu. 

În această dimineață la GSP Live, parcursul lui Toni Petrea de la FCSB a fost analizat de Gabriel Manu, „principalul” de la Metaloglobus. Ambii au fost, alături de Thomas Neubert, în staff-ul lui Laurențiu Reghecampf din Emiratele Arabe Unite. 

Gabriel Manu: „Dacă va lua campionatul, Toni Petrea le va închide gura multor oameni”

„El are calitate. Nu mă așteptam să ajungă la FCSB, dar are o experiență lungă în spate alături de Laurențiu Reghecampf, de la care a învățat foarte multe. Toni a preferat să meargă direct la FCSB, eu am preferat să-mi încep cariera de jos. 

E o presiune foarte mare, dar face față. E acuzat că e antrenorul secund al lui Becali. E părerea tuturor, dar eu nu sunt de acord. Aici e vorba tot de puterea de a avea o relație managerială corectă cu patronul. Neavând experiența lui Reghe sau Olăroiu, lui Toni Petrea i-a fost mai dificil să aibă o relație directă cu Gigi Becali. Dar nici nu poate fi acuzat în permanență. 

Și-a asumat această presiune și sunt convins că, dacă va lua campionatul, va închide gura multor oameni care au vorbit mai puțin frumos despre el”, a declarat Gabriel Manu, la GSP Live. 

Am o relație foarte bună cu Toni Petrea și îmi doresc foarte mult să reușească. Știu cât a muncit. Pentru foștii mei colegi, îmi doresc ca FCSB să câștige campionatul - Gabriel Manu, antrenor Metaloglobus

Gabriel Manu: „Înainte de a fi un preparator foarte bun, Neubert e un om excepțional”

„Thomas Neubert, înainte de a fi un preparator fizic foarte, foarte bun, cred că e un om excepțional. Am avut plăcerea să lucrez cu el în Emirate și mi-am dat seama de asta. Experiența lui și-a spus cuvântul nu doar în mandatul lui Reghecampf, dar și în mandatul cu Toni Petrea. A avut un cuvânt important de spus în pregătira echipei. 

Atunci când ești bun, lumea încearcă să se agațe de tot felul de lucruri negative pentru a-ți strica imagine. Atunci când ești vorbit de rău, înseamnă că ai valoare! Neubert are valoare, știu ce poate și ce fel de preparator fizic e. El vorbește prin rezultate și asta e cel mai important”, a spus Gabriel Manu, la GSP Live. 

+8 FOTO

Neubert, cel mai mare salariu din staff la FCSB

Preparatorul fizic de la FCSB e cel care câștigă cei mai mulți bani dintre toate persoanele care alcătuiesc staff-ul tehnic de la FCSB. Thomas Neubert are un salariu de 10.000 de euro pe lună, dublu chiar decât cel al lui Toni Petrea, care e antrenor principal. În schimb, față de jucătorii cu cele mai mari contracte, Neubert e la jumătate. Anul trecut, lui Florinel Coman i-a fost mărit contractul la 20.000 de euro. 

10.000 de euroîncasează lunar Thomas Neubert, cel mai bine plătit preparator fizic din istoria campionatului românesc

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV 4 transferuri la FCSB! Gigi Becali: „Doi sunt sigur, 100%! Pe ceilalți îi iau pentru viitor”

EXCLUSIV Becali, după decizia CCA: „Nu e hoț, dar a greșit contra noastră” » Ce arbitru vrea la finala Ligii 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
paolo11
paolo11  •  15 Mai 2021, 06:02
Postat de 1ianuarie pe 14 Mai 2021, 22:40

Toni va lua titlul de cel mai bun secund al lui Becali.

Si te roade?

22cea
22cea  •  14 Mai 2021, 23:14

Daca fcfcsb ia titlul Cici isi va da singur o prima consistenta :)))

1ianuarie
1ianuarie  •  14 Mai 2021, 22:40

Toni va lua titlul de cel mai bun secund al lui Becali.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează