FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN MEDIAȘ 2-1

FCSB - GAZ METAN 2-1 // Ce l-a nemulțumit pe Gigi Becali în victoria de la Pitești: "Posibil să fie din cauza antrenorului" » Ce șanse au Fortes și Olaru să vină la FCSB

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 22:38

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a explicat în direct la TV ce l-a mulțumit și ce l-a deranjat în victoria reușită de echipa sa cu Gaz Metan, 2-1, la Pitești. 

"Sunt mulțumit că am avut multe ocazii, înseamnă că am jucat bine. Am avut atitudine, dar nu mi-a convenit golul pe care l-am primit. Nu poți să-l lași pe Fortes să dea de lângă tine, așa cum a făcut Bălașa. Preferam ca la 2-0 să avem în continuare posesie, chiar dacă nu mai aveam nevoie de al treilea gol. E o problemă pentru noi și mereu mă gândesc de ce nu avem posesie, chiar dacă avem jucători valoroși. Posibil să fie vorba de antrenor. Hagi are posesie cu echipa pe care o are, care nu e mai valoroasă decât a noastră.

Eu nu mai impun nimic la echipă, am zis că nu mă mai bag și nu mă mai interesează. Mă bucur că Dică vede, așa cum vedeam și eu, că Man e al doilea vârf. E cel mai vandabil la ora asta. La FCSB trebuie să se facă bani! Man e cel mai bun dribleur, marchează, nu pierde niciodată mingea. Dacă mă pui să aleg între Tănase și Man, nu știu pe cine să aleg. 

Florinel Coman a ratat singur cu portarul. E vorba de concentrare, dar, dacă ești indolent, ratezi! Eu nu i-am zis lui Dică să-l bage pe Coman, antrenorul a decis. Dică mi-a spus să nu mă mai iau de Coman că «e copil, și-a cerut iertare în fața lui Filip și în fața echipei». Eu am încredere în Coman, dar nu prea mai are loc. Coman e un jucător valoros, dar îmi convine ce a spus Dică", a spus Becali. 

Man, din nou în centrul atenției

Latifundiarul a spus din nou, la fel cum a făcut-o pe 27 noiembrie, că a refuzat o ofertă fabuloasă pentru Dennis Man, fără a da numele echipei care l-ar fi curtat pe mijlocașul de 20 de ani. 

"E adevărat că am refuzat 13 milioane pentru Man, dar nu vreau să spun echipa. Dacă e vorba despre Zenit? Nu vă spun.

Eu vreau 30. Dacă îl dau cu 30 de milioane, tot regret! El nu pierde mingi, nu suport jucătorii care pierd mingea. Man nu pierde niciodată mingea. Face el ce face și niciodată nu pierde mingea. Nu vreau să-l vând sub 30 de milioane, am tot spus asta. Îl țin până în 2020 pe Man. Dacă am puterea să nu mă «înmoaie banii», Man e un jucător pe care voi lua o sumă foarte mare!", a spus Becali, la TV Digi Sport. 

...despre eliminarea lui Moruțan: "Nu sunt supărat pe Moruțan, nu a vrut să facă așa ceva. E un copil cuminte, n-a vrut. Totuși, nu se poate să faci asta. Dacă ai primit mingea, șutează, de ce mai ții mingea? Vreau să-l felicit pe Hațegan. Aveam ceva cu el pe vremuri, dar văd că e schimbat. Nu mai are ezitări, e foarte ferm. Altfel joci cu el. 

...despre posibilele transferuri ale lui Fortes și Olaru: "Am fost întrebat dacă mă interesează Olaru. Dau 500.000 de euro pe el. Ioan Mărginean, președintele lor, a venit la Palat să-l propună. Am făcut un contract cu ei, dar nu mai țin minte, a căzut. Fortes mă interesează doar dacă pleacă Gnohere. Dacă vine Fortes, eu îi zic bărbătește: «Câte kilograme ai?». Lui Gnohere i-am spus să slăbească nu știu câte kilograme și m-a ascultat. Fortes are execuții, e bun, dar trebuie să slăbească 5 kilograme".

...despre lupta la titlu: "Dacă aude Gică Hagi că nu mă tem de el, o să se supere. Viitorul e o echipă bună, dar cel mai frică îmi e de CFR Cluj".

Vezi și: FCSB - GAZ METAN 2-1 // Ce nu s-a văzut la TV » MM Stoica, conflict la Pitești: "Nu te-am înjurat, mânca-ți-aș p*** ta!" :)

Citește AICI cronica partidei FCSB- Gaz Metan Mediaș 2-

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
merace
merace  •  03 Decembrie 2018, 11:21

"Hagi are posesie cu echipa pe care o are, care nu e mai valoroasă decât a noastră." Băi, Gigi, diferența mare între Viitorul și FSCB e la calitatea patronului, bre! :D

firaldo
firaldo  •  03 Decembrie 2018, 11:17

O sa urmeze o campanie ă gsp ..cum il vrea fcsb pe Rus ...sau alți 2-3 jucător i de la sepsi...!Pe aia de la Iași și Gaz Metan i-au adormit ...urmeaza operațiunea sepsi.

observator_federal
observator_federal  •  03 Decembrie 2018, 10:52
Postat de iosif_vs pe 03 Decembrie 2018, 09:46

Ești prea prostălău, Cezărică. Clona CiSiU e zero în Europa, la fel ca Viitura.

Prostălău ești tu, că nu ești în stare să reții numele corecte ale echipelor din Liga I - Universitatea Craiova, Viitorul , FC Fcsb - sau chiar din Liga a IV-a - Steaua adică. ...ori poate vrei să fi ”arogant”, ca orice fecesebist (denumirea corectă a suporterilor echipei familiei Becali)...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează