FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN MEDIAȘ 2-1

FCSB - GAZ METAN 2-1 // Dică: "Puteam să le dăm 7!" » Cum a comentat eliminarea lui Moruțan

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 22:28

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a trasat concluziile după victoria reușită la Pitești cu Gaz Metan, scor 2-1. 

"Nici n-am mai simțit frigul, m-am agitat în permanență pe margine. Am decis să joc cu Junior Morais mijlocaș central, voiam să avem o agresivitate mai mare în acea zonă. L-am folosit în atac pe Florin Tănase, știam că e un jucător rapid și fundașii lor centrali sunt mai lenți. Așa au rezultat și ocaziile pe care le-am avut. 

Cei de la Mediaș au avut câteva faze fixe, dar nu au avut ocaziile mari pe care le-am avut noi. Dacă noi reușeam să înscriem la ocaziile lui Coman sau Tănase, câștigam cu 7-1! Florin Tănase a marcat, a scos penalty, sunt mulțumit de atitudinea lui. Ce pot să-i cer mai mult?", a spus Nicolae Dică, la TV Telekom Sport. 

...despre eliminarea lui Moruțan: "S-a văzut lipsa de experiență a lui. Trebuia să marcăm la acea fază, dar el a făcut un dribling în plus și apoi a luat roșu. E de vină vârsta".

...despre Coman: "Am încredere în Florinel Coman, e un jucător tânăr, de perspectivă. Important e să intre pe teren și să aibă o atitudine bună. Chiar dacă nu a avut realizări azi, mă bucur că a dat dovadă de atitudine."

...despre stadion: "M-am simțit foarte bine la Pitești. E locul unde am făcut primii pași în fotbal. Mă simt extraordinar când vin aici, unde am făcut lucruri bune. Mă bucur că oamenii au venit la stadion și ne-au încurajat, chiar dacă a fost frig. Piteștiul este casa mea, aici m-am născut și nu voi uita niciodată acest lucru. Voi fi alături de FC Argeș de fiecare dată când va avea nevoie de mine". 

Vezi și: FCSB - GAZ METAN 2-1 // Ce nu s-a văzut la TV » MM Stoica, conflict la Pitești: "Nu te-am înjurat, mânca-ți-aș p*** ta!" :)

Citește AICI cronica partidei FCSB- Gaz Metan Mediaș 2-1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
florianveress
florianveress  •  03 Decembrie 2018, 14:17

*** sâsâit nu are simţul penibilului! El în fiecare meci mai putea da între 4 şi 7 goluri!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104459837173638
Dinu Stefan  •  03 Decembrie 2018, 11:03
Postat de liviu79pit pe 02 Decembrie 2018, 23:02

Esti dus cu pluta domnul Dica! FC Arges nu are nevoie de tradatori!

de acoperiti vad ca nu duce lipsa !

104459837173638
Dinu Stefan  •  03 Decembrie 2018, 11:02

de cand nea tristi nu mai lucreaza la rubrika meteo,vantul si ploile isi fac de cap in stefan cel mare !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează