FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

NOTE GSP: Omul lui MM Stoica și preferatul lui Gigi Becali, cei mai slabi în FCSB - Gaz Metan! Cine a impresionat

FCSB s-a impus cu greu în fața lui Gaz Metan, pe teren propriu, scor 1-0 // FOTO: Facebook.com/FCSBOfficial/
FCSB s-a impus cu greu în fața lui Gaz Metan, pe teren propriu, scor 1-0 // FOTO: Facebook.com/FCSBOfficial/

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 07:28 / Actualizat luni, 08 martie 2021 07:46

FCSB s-a impus cu greu în fața lui Gaz Metan, pe teren propriu, scor 1-0, după un gol marcat de căpitanul Florin Tănase în minutul 90+2.

Formația lui Toni Petrea a avut partea de un meci complicat contra echipei lui Mihai Teja, care a reușit să blocheze eficient atacurile adversarilor și a profitat de neinspirația oamenilor de gol. 

Florin Tănase, cel care a marcat golul victoriei în ultimul minut, a fost cel mai bun jucător de pe teren. Grație reușitei decisive, Tănase, folosit ca atacant central, a luat nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

La polul opus s-au aflat Ante Vukusic și Octavian Popescu, care au primit 4. Adus la insistențele lui Mihai Stoica, Vukusic a intrat în minutul 37 al meciului, dar nu a impresionat, în timp ce Popescu, noul preferat al lui Gigi Becali, a jucat 79 de minute fără să se remarce.

NOTE GSP: Omul lui MM Stoica și preferatul lui Gigi Becali, cei mai slabi în FCSB - Gaz Metan! Cine a impresionat

N-am jucat ce trebuia. Important e că am luat cele trei puncte. Am făcut tot meciul slab, nu doar o repriză. Trebuie să analizăm și să redevenim echipa care își crea foarte multe ocazii. Probabil, acum a fost terenul prea bun. Trebuie să joc unde are echipa nevoie
-Florin Tănase, căpitan FCSB

N-am reușit să ne creăm multe situații de gol. Am întâlnit o echipă bine organizată, n-am fost suficient de mobili, de lucizi. Toată lumea are așteptări mari de la Vukusic, dar are nevoie de timp ca să se integreze. Ca atitudine sunt mulțumit de el
- Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO  Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB: „Trebuie să lămuresc povestea”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

MM Stoica, după jocul cu Gaz Metan: „Nu țin minte vreun alt meci în care FCSB să câștige astfel!”

Război total: FCSB și LPF cer în instanță interzicerea promovării CSA Steaua! Prima decizie a tribunalului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
kikostel
kikostel  •  08 Martie 2021, 14:07

Pentru Vukusic garantează însuși MM Stoica, numărul 1 din club, conducător cu o carieră monumentală. Dacă, prin absurd, Vukusic nu va confirma, sigur MM își va da demisia. A demonstrat mereu că are onoare, că e un mare caracter. Dar oare va mai obține FCSB atâtea performante și fără MM? Vor mai fi oare acele postări ironice care îi determinau pe fotbaliști să joace atât de bine? Va știi, oare, noul manager și el să posteze pe Facebook? MM știe bine de tot cum e cu Facebook, de aceea e manager și numărul 1! De aceea e de neînlocuit!

cata23
cata23  •  08 Martie 2021, 11:49

Octavian Popescu a dat o pasa lui Olaru, a mai avut o ocazie... Sa ii dai 4 si 5 lui Oaida inseamna multa pricepere

iuliusmv
iuliusmv  •  08 Martie 2021, 09:17

Hai echipa ,bravo baietii,FORZA FCSB,FORZA TINERII TALENTATII!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează