FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN MEDIAȘ

FCSB - GAZ METAN // FOTO Moruțan, eliminat direct la Pitești la 4 minute de când intrase pe teren!

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 21:30

Avantajul numeric al celor de la FCSB cu Gaz Metan s-a spulberat în minutul 69, la 2-1, când Olimpiu Moruțan, intrat pe teren de doar 4 minute, a fost eliminat direct după o intrare extrem de dură asupra lui Marius Constantin.

Patru minue. Atât a rezistat pe teren Olimpiu Moruțan, trimis de Dică pe teren în minutul 65, în locul lui Mihai Roman I. 

În minutul 69, la un contraatac al roș-albaștrilor, Moruțan l-a călcat cu talpa pe gleznă pe Marius Constantin, în careul oaspeților, iar Hațegan a luat decizia de a-l elimina pe mijlocașul de 19 ani.  

Până la eliminarea lui Moruțan, FCSB jucase în superioritate numerică din minutul 38, după eliminarea lui Ivanov, mijlocașul celor de la Gaz Metan (detalii, AICI)

Urmărește AICI partida dintre FCSB și Gaz Metan Mediaș

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dakesis
dakesis  •  03 Decembrie 2018, 10:44

daca nu si-a scos tricoul in semn de bucurie tot e bine - e semn de progres:)

observator_federal
observator_federal  •  03 Decembrie 2018, 02:56

Moruțan are ceva din Jean Vlădoiu mai degrabă decât din piticania de Dybala... Acum câteva etape se discuta chiar dacă Moruțan este mai bun decât Man... O selecție prin articolelecdedicate lui ar constitui o "savuroasă" istorie a creșterii și descreșterii lui Moruțan.

albalbastru72
albalbastru72  •  03 Decembrie 2018, 02:38

Atita poate asta de-l dai tu Craitoiule transferat la mari super-puteri de 5 ori pe saptamina?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează