FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

FCSB // Ghici cine s-a întors! Harlem Gnohere a ratat transferul și a ajuns azi în cantonamentul roș-albaștrilor

Articol de - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 15:43

FCSB // Harlem Gnohere (31 de ani) fusese lăsat acasă pentru a-și rezolva transferul în Egipt, însă mutarea la Al Ahly Cairo nu s-a mai realizat.

Astfel, „Bizonul” a luat calea Spaniei pentru a se alătura colegilor săi aflați deja în cantonament. Gnohere a aterizat azi pe tărâm iberic, însă nu-și va face apariția la amicalul din această după-amiază cu Lokomotiv Moscova (17:30, ora României). 

Atacantul nu e încă intrat în ritm, iar acestuia i s-a trasat un program special de pregătire, în care pe primul loc sunt antrenamentele efectuate în sală. 

Nu e clar deocamdată dacă „Bizonul” va fi gata pentru amicalul cu sud-coreenii de la Jeonbuk Hyundai FC. Ultimul test de verificare al roș-albaștrilor va avea loc miercuri, de la ora 17:00. 

2 februariee data primului meci oficial pe care-l va disputa FCSB în 2020, tocmai derby-ul cu CFR. Partida dintre lider și contracandidata principală va avea loc la Cluj și se va juca de la ora 20:00

VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan explică de ce a căzut transferul lui Gnohere în Egipt: „Niciodată n-o să fac bani negri cu Gigi Becali”

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan explică de ce a căzut transferul lui Gnohere în Egipt: „Niciodată n-o să fac bani negri cu Gigi Becali”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează