FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gică Hagi îi propune un fotbalist lui Gigi Becali: „Are calități”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 08:57

Gigi Becali a anunțat ieri că vrea să aducă neapărat un portar pentru a-l înlocui pe Cristian Bălgrădean, care a gafat la meciul de la Dunărea Călărași, scor 1-1.

Una dintre variante ar fi Victor Râmniceanu (28 de ani), care e liber de contract. Gică Hagi, managerul Viitorului, îl laudă pe goalkeeperul cu care a luat campionatul și spune că ar fi o variantă bună pentru roș-albaștri.

„Să ajungă la FCSB, foarte bine. Pe noi ne-a ajutat, Râmniceanu a avut perioada lui foarte bună, când a fost liniştit şi atunci ne-a ajutat foarte mult. A apărat foarte bine şi cu el am ieşit campioni. E un portar cu calităţi bune”, a spus Hagi, la TV Telekom Sport.


Victor Râmniceanu în tricoul Viitorului

„E un portar talentat, nu știu dacă e de nivelul ăla și dacă e mai bun decât Bălgrădean, dar Râmniceanu e un portar bun și e în regulă, îl cunosc. La Steaua îți trebuie portar, ați văzut, a fost o simplă greșeală, dar până la urmă au luat un punct”
Ioan Andone

600.000 €e cota de piață a lui Râmniceanu

Râmniceanu a jucat de-a lungul carierei pentru CS Turnu Severin, Petrolul Ploieşti, CS Otopeni, Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna, Viitorul și Sepsi. El a rămas liber de contract în martie 2018, după despărțirea de echipa din Sfântu Gheorghe.

Citește și:

Becali a decis: jucătorul care e OUT din primul „11” + Derapaj la adresa fotbalistului: „Păi ce, ai autism?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
hells_angels_buc
hells_angels_buc  •  04 Februarie 2019, 11:37

il propune pe Cabuz etapa viitoare !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează