FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gică Popescu îi dă speranțe lui Gigi Becali: „Poate să ia minimum 10 milioane pe Coman”

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 19:15 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 20:14

Gică Popescu (53 de ani) este încrezător că Florinel Coman (22 de ani) se va vinde pentru o sumă importantă, având în vedere banii obținuți de CS Universitatea Craiova pentru transferul lui Valentin Mihăilă (20 de ani)

Chiar dacă FCSB nu a reușit să ajungă în grupele Europa League nici în sezonul acesta, Gigi Becali are pretenții în continuare de la transferul lui Florinel Coman, sperând că va obține minimum 15 milioane de euro din vânzarea acestuia. Gică Popescu a dezvăluit pentru as.ro că latifundiarul din Pipera nu l-a lăsat să plece în această vară, în schimbul a 9 milioane de euro, sperând că va avea o ofertă mai bună pentru acesta în viitor: 

„Dacă Mihăilă s-a vândut cu 8,5 milioane de euro, de ce nu ar spera Steaua să ia minimum 10 pe Coman? Coman e jucător de echipa națională, e un jucător foarte bun. Eu știu că Steaua a avut nouă milioane de euro pe el si n-a vrut să-l dea. Ei au socotelile lor, au încredere că se poate vinde pe o sumă mai mare”.

A ratat meciurile naționalei

După ce a suferit o entorsă la gleznă chiar înaintea barajului cu Islanda, Florinel Coman, cel mai probabil, va reveni pe teren în maximum trei săptămâni și va putea să joace pentru naționala României în meciurile programate în luna noiembrie.

5,5 milioane de euroeste cota lui Florinel Coman, conform Transfermarkt, cel mai valoros jucător din Liga 1

Raul Rusescu: „A fost ciudat să joc împotriva Stelei”

Citește mai multe știri din Liga 1:  

VIDEO EXCLUSIV Moment spectaculos cu Răzvan Lucescu în vestiarul Rapidului: „Am rămas uimit și marcat! Eu eram un «no name»”

Încă un fotbalist infectat cu COVID-19 la CS Universitatea Craiova » Anunțul liderului din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
belane
belane  •  21 Octombrie 2020, 09:36

Mihaila are 20 de ani iar Coman 22. La 20 de ani mai ai de invatat deci inca se mai poate investi timp si resurse in dezvoltarea potentialului tau de unde si suma de 8 mil. de euro. Personal nu cred ca facea atata poate maxim 6 mil. de euro. In schimb, Coman are deja 22 de ani iar la varsta asta nimeni nu mai sta dupa tine, trebuie sa confirmi direct iar Coman din pacate n-are fata de 10 mil. de euro si nici de vreo echipa de top, nu inseamna ca nu se poate intampla, vorba aia "fraier este ala care da" dar realist vorbind intr-o perioada unde toate incasarile din drepturi TV si bonusuri ca e CL, ca e campionatul propriu sau ca e vreun contract de sponsorizare plus lipsa tichetelor si a abonamentelor, toate aceste incasari au fost reduse din cauza restrictiilor Covid, prin urmare nu vad pe cineva din Occident sa se riste cu o posibila teapa. Timpul va trece iar valoarea lui va scadea cu varsta si e f. posibil sa se si plafoneze. Am impresia ca Viitorul va beneficia si de un procentaj dintr-un eventual transfer iar daca e adevart, normal ca Popescu si-ar dori sa se intample ce afirma.

mehighms
mehighms  •  21 Octombrie 2020, 09:14
Postat de fairplayromania pe 21 Octombrie 2020, 04:54

Nea Popescule, Mihăilă e fotbalist ! Măgelele de la fcsb se vind in iarmaroc.

malaila e prieten cu fotbalistii !

elcomandantecheguevara
elcomandantecheguevara  •  21 Octombrie 2020, 07:46

Ghita Asta zicea asa ça poate au ceva procente din vanzarea lui ça doar vine de la marele *** fara statue

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează