FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali a decis: jucătorul care e OUT din primul „11” + Derapaj la adresa fotbalistului: „Păi ce, ai autism?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 14:34

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că portarul Cristi Bălgrădean, 30 de ani, va ieși din primul „11” după ce a gafat în meciul cu Dunărea Călărași, 1-1.

În locul lui Cristi Bălgrădean, Gigi Becali a decis că va apăra Andrei Vlad, 19 ani, până când va transfera alt goalkeeper. Patronul FCSB a avut un derapaj în momentul în care a vorbit de Bălgrădean, folosind în sens peiorativ cuvântul „autism”, care se referă la o tulburare neuropsihiatrică presupusă a fi rezultatul unor disfuncționalități de dezvoltare ale sistemului nervos central sau genetice.

„Cică Bălgradean e cel mai bun portar, dar când ne-a fost lumea mai dragă ne-a curățat. Un portar și doi fundași centrali, asta trebuie să luăm noi! E urgent pentru că nu avem cu cine să jucăm.

Până atunci o să apere Vlad și gata! Bălgrădean nu e portar, e om care doarme în poartă! Păi ce, ai autism? Înseamnă că te gândești la cai verzi pe pereți. E prea multă debandadă! Cine vrea și cine nu vrea dă gol Stelei”, a declarat Gigi Becali la ProTV.

3a fost nota pe care Bălgrădean a primit-o de la Gazeta Sporturilor după Dunărea Călărași - FCSB 1-1

Andrei Vlad, poreclit cândva de Becali „Messi al portarilor”, a început ca titular sezonul 2018-2019, dar a fost criticat violent și scos din poartă după câteva gafe, cea mai mare în returul cu Rapid Viena, care a consfințit ieșirea FCSB din cupele europene. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  03 Februarie 2019, 17:10
Postat de alexandru.popescu pe 03 Februarie 2019, 15:09

Strategie gresita de transferuri. Unde sunt fundasii centrali, unde e rezerva de portar?? Am ajuns sa stam in vlad?? Pai decat cu vlad, mai bine lasi poarta goala, ca tot atatea goluri iei.

Ai scris și tu o dată ceva adevărat..

se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  03 Februarie 2019, 17:05

Perfect. Vlad în poartă. Un început mai bun nici că se putea. :))

herman25
herman25  •  03 Februarie 2019, 16:37
Postat de cneius pe 03 Februarie 2019, 16:11

Si voi aveti multe derapaje si tot va suportam...

Ti-a jignit stapanul?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează