FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Gigi Becali a „rupt-o” definitiv cu Anamaria Prodan! Derapaj sexist în direct: „Nu mai discut cu femeile, pentru mine Ana nu mai există”

Gigi Becali, alături de Anamaria Prodan +12   FOTO
Gigi Becali, alături de Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 11:30 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 21:04

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, a anunțat că rupe relațiile cu impresarul Anamaria Prodan (48), în contextul negocierilor pentru trecerea lui Dennis Man (22) la Parma. 

UPDATE 11:50 - Anamaria Prodan reacționează dur: „Gigi Becali și Giovanni sunt disperați”

La scurt timp după declarațiile lui Gigi Becali, Anamaria Prodan a intervenit telefonic la PRO X și a susținut că Dennis Man și tatăl său au fost amenințați să „rupă” contractul cu ea și să semneze cu Giovanni Becali!

Ceea ce a făcut și cum a reacționat arată că este foarte mic. Nu o să mai existe nici din partea mea vreodată un transfer. Am lucrat alături de omul ăsta și l-am ajutat incredibil și pe vremea când era la pușcărie. Atunci eu și soțul meu am tras ca de acest club să nu se aleagă praful. Am adus jucători și nu am cerut vreodată un comision, m-a rugat să nu iau comision când aduc jucătorii. Nu am făcut-o, nu am vrut să simtă că cineva îi ia banii. 

I-am vândut jucători de zeci de milioane de euro, jucători care erau în ultimele 6 luni de contract pe care puteam să iau eu banii, precum Bourceanu, Adi Popa, Szukala, Sânmărtean.

Eu pentru Gigi Becali am fost atât de dreaptă și de corectă încât sunt foarte mândră de ceea ce am făcut. Nu a mișcat nimeni vreun deget la transferul cu Parma. Am tăcut din gură din bun simț și am înțeles că a vrut să își bage vărul, pe Giovanni, în acest transfer, doar de disperare. Amândoi disperați, nu cumva Anamaria Prodan să își atribuie acest transfer și lumea să vorbească de ea. Voi nu vedeți că este un nonsens la tot ceea ce spune?”, a spus Anamaria Prodan la ProX.

Oferta oficială de la Parma am trimis-o eu personal tuturor din club, pe adresa oficială a clubului Steaua. De la prima ofertă au oferit 10 milioane de euro + bonusuri. A știut că de 6 luni de zile eu negociam transferul acestui jucător. Eu am toate mailurile oficiale, toate discuțiile cu Dennis Man și tatăl lui până acum o oră, când l-au obligat să semneze cu Giovanni o hârtie pe două zile. Jucătorul și tatăl jucătorului au refuzat să rupă contractul cu mine, dar l-au amenințat în toate felurile.  

Dacă patronul Stelei și Giovanni Becali avuseseră o ofertă de 13+2 milioane, de ce clubul Parma a trimis două ore mai târziu o ofertă oficială de 10 milioane de euro + alte două?

Eu am tăcut din gură, am zis OK, atât timp cât Gigi Becali este fericit că l-a băgat pe Giovanni și l-a pus să sune la Parma și i-a dat mandat oficial din partea Stelei să negocieze. Eu știu ce am făcut, acest transfer mi se datorează 100%. Am să prezint fiecare mesaj și mail oficial din ultimele 6 luni pe care eu le-am avut cu Parma. Sunt apeluri pe Zoom, discuțiile mele cu Dennis Man și tatăl său. 

Am totul scris, nu mă interesează să mi se atribuie mie transferul. Știu cine sunt și ce pot. Patronul Stelei a primit oferta oficială de la mine, dar de disperare ca o femeie să nu facă asemenea transfer l-a băgat pe Giovanni”
Anamaria Prodan

FOTO. Primele imagini cu Dennis Man la Parma

Giovanni Becali în Italia, pentru transferul lui Dennis Man
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma
+8 FOTO

Știrea inițială - Gigi Becali, derapaj sexist la TV

Disputele între impresari pe seama transferului lui Dennis Man la Parma par să îl fi iritat pe Gigi Becali. Latifundiarul spune că vărul său, Giovanni, este cel care a realizat în întregime transferul golgheterului Ligii 1, și consideră că a greșit când a acceptat să colaboreze cu Anamaria Prodan. 

Gigi Becali a promis că nu va mai vorbi vreodată cu Anamaria Prodan, supărat pe felul în care aceasta a gestionat ofertele venite pe numele lui Dennis Man. Patronul celor de la FCSB a avut un discurs plin de derapaje sexiste, anunând că nu va mai lucra niciodată cu femei.

Gigi Becali: „Nu mai vorbesc niciodată cu Anamaria Prodan”

„De astăzi încolo nu mai vreau să vorbesc decât cu cine vreau eu. Nu am nevoie să dau raportul cuiva sau să bârfesc pe cineva. Nici pe Ana. Giovanni de la A la Z a făcut acest transfer. Prin cunoștințe, ca un fel de intermediar, că el nu are voie. Totul e meritul lui, atunci eu nu pot fi nedrept. Dreptatea e că Giovanni a făcut, e meritul lui. Dă-i Cezarului ce e al Cezarului.

Nu o să mai vorbesc niciodată în viața mea cu Anamaria. O lăsăm în pace. Eu nu discut cu femei, afaceri nu fac dacă ești femeie. «Du-te, bă femeie, nu fac cu tine afaceri». Nu discut cu ele. Așa fac eu, treaba mea. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, pentru că e nevasta omului cu care am lucrat. Altfel călca la mine vreodată? Nu mai vreau să vorbesc despre ea. 

Eu stau de vorbă cu prinții și cu regii, cu reginele nu. Pentru mine nu doar că nu există Ana, nu există vreo femeie. Îți dau cuvântul meu de onoare, nu va mai exista niciodată în viața mea să mai vorbesc cu doamna Anamaria Reghecampf. Niciodată în viața mea. Dacă o văd îi dau bună ziua, salut», dar să mai discut cu ea? Niciodată în viața vieților mele. 

Nu sunt obligat să vorbesc cu femei. Problema a fost că atunci când mi-a trimis ea ofertă de 10 milioane eu vorbisem înainte cu o oră cu patronul, care îmi oferise 13 +2 milioane. Și ea făcea ofertă de 10 milioane de euro în 4 ani? Îți dai seama că eu rândeam

Nu vreau să o minimalizez, nu mă interesează despre ea. Eu am greșit. Eu nu lucrez cu femei, am greșit că e nevasta lui Reghe. Ce-mi trebuia mie să am o relație cu femeie, discuții? Pentru femeie nu există meserie de agent”, a declarat Gigi Becali la PRO X. 

În ultimele șase luni am ținut legătura în fiecare zi cu Gigi Becali și nu am știut că a vorbit cu Giovanni Becali acum două sau trei zile. Eu am prezentat ofertele oficiale, care erau de 11 sau 12 milioane de euro și am respectat ceea ce mi-au cerut patronul Parmei și Gigi Becali, să nu vorbesc cu nimeni în această perioadă.

Giovanni Becali a apărut dintr-odată, din partea Stelei, iar de atunci este un haos total.

Țin mult prea mult la Gigi Becali ca să comentez. Pe mine mă interesează ca jucătorului să îi fie bine. Eu știu cât am muncit la acest transfer, am adus aceste oferte crezând că relația mea cu Gigi este una aparte. Nu știu dacă a râs de ofertele mele, dar le-a primit oficial - Anamaria Prodan Reghecampf

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, despre următorul transfer pe bani mulți de la FCSB: „Fără 100 de milioane de euro nu se mișcă. Joacă îngerii pentru el”

Gigi Becali anunță cum va arăta FCSB după transferul lui Dennis Man: „A făcut Dumnezeu echipa, înainte aveam dilemă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (191)
zorrozabal
zorrozabal  •  29 Ianuarie 2021, 09:17

Ce stim...tot din presa!1.Ca Giovani are interzis de la FIFA sa mai faca transferuri!2.Ca contractul l-a semnat o firma ceva Giovani management sau Becali management!3.-GG-gura de aur a declarat ca de transfer s-a ocupat...Giovani!Intrebare:Annamaria Prodan poate sa ceara in justitie anularea transferului pentru ca exista dovezi ca transferul a fost perfectat de o opersoana careia FIFA ii ridicase dreptul de a face transferuri de jucatori?Si a doua intrebare:Chiar are Annamaria determinarea sa faca asa ceva, sau numai schelalaie ca sa-i mai arunce mafiotii si ei niste bani?Fiindca e constienta ca fara cooperativa lui GG,de unde mai ia ea jucatori?

ares2024
ares2024  •  29 Ianuarie 2021, 06:53

Cele 2 clanuri,al blatistilor si al bisnitarilor se incaiera ptr bani .Astia sunt prezentul si viitorul fotbalului ajuns in lumea a 3 a.Din pacate au si multi adepti ......

88gore88
88gore88  •  29 Ianuarie 2021, 01:45

Circ ieftin pentru bani mulți. Ideea e ca Gigi îl vindea și pe 10M,oferta Prodancai... Costurile cu el nu depășesc 2M... L-a băgat pe Giovanni la înaintare ca să nu mai plătească comisionul Prodancai in schimbul spălării imaginii șifonate a lui Giovanni. Fam Becali vs Fam Reghe 1-0,gol din Offside.

Vezi toate comentariile (191)
Comentează