FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali a sunat în direct la TV! Contre cu omul care vrea să cumpere Dinamo: „Vorbești de milioane, dar ai măcar 100.000 de euro? Cum să lași argatul să facă ce vrea cu calul tău?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 12:01

Gigi Becali a avut un schimb de replici cu actorul Răzvan Oprea, reprezentant al Asociației Dinamoviști pentru Dinamo, care dorește să cumpere clubul din „Ștefan cel Mare” de la Ionuț Negoiță.

Patronul FCSB a sunat în direct la TV Digi Sport și s-a contract cu Răzvan Oprea în legătură cu modul în care trebuie investit la un club din Liga 1.

Gigi Becali: „Dinamo e la spital, e bolnavă”

Gigi Becali: „Mă uitam la televizor și am zis că intervin. Am văzut că domnul actor, să mă ierte că nu-i știu numele, e deștept și vorbește frumos. A început să aibă noțiuni juridice. Le mai încurcă, le mai îmbârligă, dar asta e. Îi spun așa. Vorbele înseamnă abur. Eu, când vorbesc, scot aburi. E însă o diferență între a scoate aburi și a pune cărămidă, cărămidă, cărămidă. El spune să nu se întâmple ca la FCSB. Dar FCSB are 41% din fanii români și Dinamo, marele brand, are 14% (n.r. referire la sondajul GSP - Detalii AICI). Fanii lui Dinamo să-i mulțumească lui Negoiță. A ținut-o pe Dinamo în viață. Dinamo e la spital, e bolnavă. Dar nu e o boală incurabilă” 
Răzvan Oprea: „Aveți dreptate” 

Gigi Becali: „Băi băiatule, uită-te la Rapid. E în comă! Toate echipele sunt în comă. Negoiță a pierdut bani mulți, cred că 20 de milioane. Lasă-mă să îți spun, ca să înțelegi” 
Răzvan Oprea: „OK” 

Gigi Becali: „Nu putem nega evidența. Uită-te la echipele din Liga 1 conduse de comunitate. Primăria bagă anual 2-3 milioane de euro, pe lângă banii din drepturile TV. Cu banii ăștia joci în play-out sau termini pe 5-6 în play-off. Ca să te bați la campionat trebuie să bagi bani mulți. Dacă cineva vrea să facă performanță la Dinamo trebuie să bage bani 5-6 ani” 
Răzvan Oprea: „Domnule Becali, eu nu am spus că Negoiță nu a făcut bine când a scos-o pe Dinamo din insolvență” 

Gigi Becali: „Lasă-mă puțin. Am văzut că te duce mintea. Fă diferența între România și alte țări. Spui că Dinamo e un brand mare. Nu e așa. E un nume mare. Dacă era brand producea bani. Un brand aduce bani. Spui să nu se întâmpla la Dinamo ca la FCSB, dar nu poți avea rezultate dacă cineva nu bagă bani mulți” 
Răzvan Oprea: „Doar o clipă, dacă îmi dați voie. Cred că un proiect ca al nostru ar fi util la FCSB. Dacă ați avea parte...” 

Gigi Becali: „Nu te las să termini pentru că spui o prostie. Tu vrei să mă înveți ce-i apa caldă” 
Răzvan Oprea: „Vreau să spun ceva mic... ” 

Gigi Becali: „Știi cum spui tu? Spui «Bunicule, hai să te învăț să faci copii». Eu sunt bunicul și tu vrei să mă înveți să fac copii” 
Răzvan Oprea: „Vreau să spun că dacă aveți un partener, cu un mic procent din acțiuni, care să aducă 1-2 milioane de euro pe an v-ar fi bine” 
Gigi Becali: „Cine? Cine? Cine, mă băiatule?” 
Răzvan Oprea: „Ar fi bine! V-ar ajuta” 

Gigi Becali: „Nu există așa ceva! Voi vă zbateți de 3-4 ani. Aveți 100.000 de euro? Tu vorbești de milioane. Bă, tu știi ce înseamnă să pui bani? Voi la Dinamo aveți bani, nu brand! M-ai înțeles?” 
Răzvan Oprea: „Da” 

Gigi Becali: „Fanaticii ăia de la Dinamo, nebunii ăia frumoși, iubesc mult echipa. Ei vin acum cu petarde la meci. Dacă îi pui să dea bani, vin cu bombe și mitraliere. Intră pe teren și bat jucătorii. 
Unde a greșit Negoiță? Săracul a zis că e om de afaceri și vrea să facă bani. El nu înțeles că la fotbalul din România stăpânul scoate calul din noroi. Dacă pui un manager sau lași echipa pe mâna antrenorului se alege praful de cal”
Răzvan Oprea: „Nu știu” 

Gigi Becali: „Erau momente în care nu mă pricepeam. Aveam 40 de milioane băgați. Am văzut că fac profit când am luat eu hățurile. Am zis «Ce fac? Arunc banii aiurea?» M-am implicat eu” 
Răzvan Oprea: „Sunteți pe profit?” 

Gigi Becali: „Încă nu. Dar dacă vând societatea fac 100 de milioane de euro” 
Răzvan Oprea: „Cred că sunteți singurul din România” 

Gigi Becali: „Nu mă dau eu deștept. Așa a vrut Dumnezeu. A zis «Bă, tu ești stăpânul! Cum să lași argatul să facă ce vrea cu calul tău? O să-l bată și o să-i pună greutăți mari»” 
Răzvan Oprea: „Domnule Becali, vă admir că sunteți credincios. Avem nevoie de mai mulți oameni care să meargă la biserică și să facă societatea mai bună. Dar oamenii ar trebui educați ca să pună un manager la societate. Viața asta la birou îl consumă pe patron” 

Gigi Becali: „La firmele unde am am pus manager am fost în faliment. La Dinamo au fost 10 acționari și manageri ca să se bată cu mine. Nu m-a lăsat Dumnezeu să intr îun faliment” 
Răzvan Oprea: „Da. Oamenii care vor să facă bani din fotbal trebuie să bage bani” 

Gigi Becali: „E normal să pui manager, dar nu în România. Dacă lași manager el se împrietenește cu impresarii și dă 500.000 de euro pe un jucător de 300.000 de euro. Cum să las pe cineva să decidă la via mea? Eu zic cât să sapi, cât să uzi, eu analizez strugurii” 
Răzvan Oprea: „Nu îmi face plăcere, dar vă dau dreptate. Că am și eu un mini-bussines” 

Gigi Becali: „Negoiță e de vină pentru că nu trebuia să intre. La Dinamo trebuie să faci performanță. Trebuie să ai 20 de milioane de euro cash pe care să-i folosești. Altfel, te aleargă și te omoară fanii” 
Răzvan Oprea: „Ați văzut că la asta se ajunge”

Gigi Becali: „Negoiță nu e de rea credință. Dar de ce nu se bagă Nicolae Badea? El are de 100 de ori mai mullți bani ca Negoiță” 
Răzvan Oprea: „Spuneți dumneavoastră că sunteți prieteni. De ce statul nu a radiat societatea lui Badea?” 

Gigi Becali: „Pentru că e Badea și e din garda veche. Și trebuie protejat. Dacă eu aveam contract cu stadionul, DNA venea și mă băga la pușcărie. Dar pe Badea nu-l bagă. Încercăm și noi, cei din garda veche, să facem ceva. Rețineți ceva. Vorba e abur, fapta e fapta. Aburul e luat de vânt” 
Răzvan Oprea: „Dacă aveam 10 milioane de euro, dădeam 1 milion pe Dinamo și 9 îi investeam la club” 
Gigi Becali: „Și îi pierdeai în 2 ani și te certai cu nevasta și familia” 

Citește și:

EXCLUSIV Ionuț Negoiță n-a mai răspuns la telefon după ce investitorii italieni aduși de Dario Bonetti i-au cerut situația financiară: „E clar, nu vor să vândă clubul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (60)
2921994441157951
Ioan Gentea  •  19 Ianuarie 2020, 17:29

Sarlatanul care isi imagineaza ca il pacaleste si pe Dumnezeu

100000141376343
Doru Munteanu  •  19 Ianuarie 2020, 07:48

Vai doamne ceminciubi debitează pușcăriașul scriitor,cum sa crezi că neputință alias *** a pierdut la Dinamo 20de milioane de euro??? .Pai când ?? A fost 2sni in insolvență deci ZERRO INVESTITI Conform ghesepe a vândut în 6sni nu știți de 22de milioane euro?? De vreo 3ani de când jucam in play-awuuuut???? Dinamo trăiește doar pe vânzări de jucători , drepturile TV și niscai bani de la sponsori. Așa că vai pușcăriașul e scriitor și gurul an xan poți să spui că *** a băgat vani e anul când am terminat pe locul 3 cu GURIȚĂ antrenor .. Când panaramile de jucători au luat gol de la clona Olteniei ...și putnteam fi campioni daca bătrân și Astra lui sumudica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno999
creeperno999  •  18 Ianuarie 2020, 23:04

Veziti de fcsbul tau ca daca nu scapi de talpan o sa se desfiinteze clubul

Vezi toate comentariile (60)
Comentează
Close