FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali amenință din nou că pleacă din țară: „Sunt hărțuit! Banca mi-a zis să-mi scot banii din conturi. Să intervină SRI-ul”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 13:07

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a luat din nou de procurorii care-l anchetează și susține că vrea să plece din România.

După înfrângerea cu Dinamo, 1-2, Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit și despre problemele extrasportive pe care le are, după ce a fost acuzat de spălare de bani împreună cu nepotul său Vasile Geambazi. 

Becali susține că este hărțuit de procurori. Gigi Becali a dezvăluit că a fost înștiințat de banca în care își ține banii că trebuie să-i mute, pentru că procurorii cer informații despre activitățile lui bancare. Mai mult, acesta afirmă din nou că se gândește să plece din țară.

Gigi Becali: „Nu am voie să am bani?”

„E posibil să mă retrag puțin din viața publică. Nu mai are rost! Am fost acum anunțat că, din cauza procurorilor, trebuie să-mi mut banii din conturile mele, ale fetelor și ale nevestei. Nu mai am voie să țin banii în banca aia. O să întreb la DNA unde am voie. M-au înștiințat de la bancă. Am 30 de zile să mut banii. Mi-au zis «Domnule Becali, pentru fiecare tranzacție pe care o faceți trebuie să dăm raport la DNA. Nu putem așa! 

O să întreb la DNA unde am voie și dacă mai am voie să stau în România. Dacă nu, mă mut în altă țară. Pentru că am făcut spălare de bani nu mai ai voie să țin banii în bancă. Arată-mi spălarea de bani! Dacă țin banii cash, spune lumea că fac spălare de bani. Dar nu am voie să-i pun în bancă. Înseamnă că nu am voie să am bani!”, a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Gigi Becali: „Fac adresă la DNA”

„O să fac adresa la DNA. Le zic «Bă, voi nu mă mai vreți în România?!». Să spună «Bă, pleacă!». Și 4-5 ani mă duc în altă țară. E un procuor la DNA, Ionescu sau ceva așa, care nu mă lasă să țin banii în bancă. Da, sunt hărțuit într-un hal fără de hal! O să vorbesc la DNA să văd dacă-l lasă pe procuror să facă ce vrea. Dacă nu, să intervină șeful DNA. Sau șeful SRI. Să spună «Domnule Becali, am văzut eu la televizor ce se întâmplă. Nu vrem să pleci din România!» Ce pot să mai fac eu? 

Am 62 de ani și nu mai pot să războiesc! O să mut banii afară dacă nu mă lasă să țin banii în bancă. Să văd ce bancă vrea să lucreze cu mine. Ce să fac?”, adăugat patronul FCSB.

Citește și: 

Gigi Becali îl scoate pe Iulian Cristea din echipă după înfrângerea cu Dinamo: „E terminator! Ne-a distrus” » Înlocuitorul vine marți + FCSB s-a interesat de Cornel Frăsinescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (58)
warlokadi
warlokadi  •  18 Februarie 2020, 23:13

sa dea dzeu sa ramii sărac ca si Hristos !sa nu te mai lauzi !tu esti un păcătos raiul nu o sa il vezi !poate la satana o sa ii fie mila de tine si o sa te ia la el

100002473541087
Danut Ognean  •  18 Februarie 2020, 10:58

drum bun si cale batuta

zorrozabal
zorrozabal  •  18 Februarie 2020, 09:55
Postat de parpalache pe 17 Februarie 2020, 16:36

Hai ca esti in ofsaid!Dosarul a fost deschis de DNA in timpul guvernarii PSD!Tocmai pentru ca era socotit un apropiat al PSD?Dar sa vezi"minune"!Justitia-aia independenta-de PSD-i-a ridicat sechestrul pe conturile bancare!Cand?Pai...acum!In timpul guvernarii Johaniste!

Dar de ce sa intervina SRI?Mda!Sa ne amintim ca acum cateva zile, GG se lauda ca inainte de revolutie, "m-am aruncat in avion cu geanta de bani,cu 390 mii lei",ca sa mearga la Arad unde a cumparat un Mercedes-cadou pentru Hagi!Iar de intors la Bucuresti, s-a intors "cu masina,cu un baiat,unul Sasa, de la...Securitate,acum la SIE"!Ce sa intelegem-daca gandim?Ca "investitorul" nostru pe atunci era..."acoperit"?Dar daca mai este si acum?

Vezi toate comentariile (58)
Comentează