FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Când va aduce Becali un antrenor la FCSB: „Cere 100.000€ salariu pe lună. Să-mi dea Burleanu și Burchel bani”

Gigi Becali, 64 de ani, continuă să se răfuiască cu FRF și cu Școala de Antrenori. „Nu pun antrenor. Ce, mă comandă Burchel pe mine”, a declarat azi patronul FCSB.
Gigi Becali, 64 de ani, continuă să se răfuiască cu FRF și cu Școala de Antrenori. „Nu pun antrenor. Ce, mă comandă Burchel pe mine”, a declarat azi patronul FCSB.

Articol de , , - Publicat luni, 20 martie 2023 13:00 / Actualizat luni, 20 martie 2023 13:42

Gigi Becali, 64 de ani, continuă să se răfuiască cu FRF și cu Școala de Antrenori. „Nu pun antrenor. Ce, mă comandă Burchel pe mine?”, a declarat azi patronul FCSB.

Becali nu va numi, cel puțin în perioada următoare, un tehnician la FCSB care să bifeze nivelul de calificare necesar pentru Liga 1. La primul meci din play-off, 1-1 cu CS Universitatea Craiova, echipa a fost condusă tot de Lucian Filip, iar în al doilea joc, Mihai Pintilii va reveni pe bancă și va și putea să dea indicații.

Uluit de gafele din apărare, Becali vrea să improvizeze în primul „11”: „O să-l încercăm pe el”
FCSB
Uluit de gafele din apărare, Becali vrea să improvizeze în primul „11”: „O să-l încercăm pe el”

Gigi Becali, patron FCSB: „Până în vară nu pun antrenor”

„Antrenor de ce să vină? Noi respectăm regulamentul. Ce, facem după cum zice Burchel? Dă Burchel banii? Nu plătesc nicio amendă. Mă duc la Comisii și mă duc și la TAS. 

Până în vară nu pun antrenor. Cine mă obligă? E a lui Burleanu echipa? Să-mi dea Burleanu bani să angajez antrenor. Vreau să aduc un englez, cere 100.000 de euro salariu pe lună, să-mi dea Burleanu și Burchel bani (n.r. - ironic).

E adevărat că în regulament scrie să avem antrenor. O să avem antrenor cu licență, când o să am bani să pun antrenor. Va fi un antrenor care va corespunde cerințelor de la FCSB, adică Becali va fi stăpânul. Stăpânul e stăpân și gata. Așa va fi până mor! Ce, mă comandă Burchel pe mine? Stai acolo în casă la tine! 

Trebuie să ai antrenor, dar nu să hotărăști tu dacă ăla de pe bancă închiriază licența. Ce, Ferguson nu stătea în tribune? El delega. Mă îndrumi și ce să dau la jucători să mănânce?! Am încredere în Pintilii, cum să-l schimb? Mie-mi place jocul echipei”, a declarat Becali.

Gigi Becali nu se grăbește să numească un antrenor la FCSB

FCSB n-are antrenor cu licență Pro, așa cum solicită regulamentul de desfășurare al primei ligi, dar nici nu se grăbește să numească unul. Deși a căutat variante în ultima vreme, prin intermediul managerului Mihai Stoica, Gigi Becali nu dorește, cel puțin pentru perioada următoare, să aducă pe bancă un deținător de Pro.

Măcar până în luna aprilie, echipa va continua fără un nou-venit în staff. Clubul se află încă în perioada de 30 de zile, de după demisia lui Leo Strizu, interval de timp în care regulamentul UEFA îi permite să nu aibă un deținător de licență Pro.

Începând cu etapa a 3-a din play-off, care va avea loc pe 7-8 aprilie, FCSB ar fi obligată să dețină un antrenor cu licență Pro. Dacă nu va respecta regula, atunci prima abatere va fi sancționată, conform Regulamentului Disciplinar, cu o sancțiune de 10.000 de lei. Care se va mări cu 50% din precedenta sancțiune la fiecare încălcare a legii.

VIDEO. Deian Sorescu, după FCSB - CS Universitatea Craiova 1-1: „Suntem supărați. Pur și simplu nu ne-a ieșit jocul”

Mai multe știri despre FCSB:

Cum trece Malcom Edjouma peste toanele lui Becali: „Are sânge rece, nu-l mișcă nimic!”
FCSB
Cum trece Malcom Edjouma peste toanele lui Becali: „Are sânge rece, nu-l mișcă nimic!”
Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Gigi Becali: „Nu-l validez ca antrenor. O să plătească la un moment dat”
FCSB
Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Gigi Becali: „Nu-l validez ca antrenor. O să plătească la un moment dat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
valihaita
valihaita  •  21 Martie 2023, 09:10
Postat de odoacru pe 20 Martie 2023, 17:55

Si noi de ce am copia mizeriile lor? Sa facem ordine in ograda noastra.

Eu nu m-am referit la copierea unui lucru !Am spus ca pedeapsa pentru aceasta fapta nu e decat amenda si am dat exemplu clubul din Franta !

stefdomi
stefdomi  •  20 Martie 2023, 20:52
Postat de mihai041 pe 20 Martie 2023, 16:47

Are dreptate tipul. Dumnezeu i-a luat mințile lui Becali, care se crede trimisul Său pe Pământ, iar acesta din urmă își sabotează propria echipă. Așa se întâmplă când îți bați joc de cele sfinte și sacre. S-a pus Ghe în locul lui Iisus în cina cea de taină? S-a pus. Se autoproclamă sfânt, omul lui Dumnezeu? Da. Indirect asta se întâmplă. Până când fariseul nu se pocăiește, nu pupați titlul. Simplu. Iar asta nu se va întâmpla în veci. Deci, răbdare și tutun, cum spune românul.

Am ceva vești nou nouțe pentru tine: nu există dumnezeu, e doar un personaj dintr’o carte (în toate religiile de fapt). Și chiar dacă ar exista, e clar că fotbalul ciobanului ar fi ultima lui/ei grijă.

istet10
istet10  •  20 Martie 2023, 20:15
Postat de gazistu pe 20 Martie 2023, 15:55

are dreptate; un antrenor pt Liga1 nu gasesti sub 8000E; asa x12 luni, iata unde-s aia 100.000 euro de care zice. De ce sa platesti acei bani, cand poti sa-i economisesti; oricum tot Gigi face echipa~!

Nici medic sa nu angajeze. Ca Becali stie descantece. Face economie si de aici.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează