FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

NEWS ALERT Becali, anunț despre ultimul transfer: „Cred că ne-am înțeles. Contractul îl fac cum vreau eu”

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit cum decurg negocierile cu Zdenek Ondrasek (32 de ani, atacant). Cehul trebuie să dea un răspuns în această seară.
Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit cum decurg negocierile cu Zdenek Ondrasek (32 de ani, atacant). Cehul trebuie să dea un răspuns în această seară.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 19:19 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 19:33

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit cum decurg negocierile cu Zdenek Ondrasek (32 de ani, atacant). Cehul trebuie să dea un răspuns în această seară.

Am negociat azi cu el! El a cerut un contract valabil doi ani, eu i-am spus că-i ofer doar pe un an. Dacă nu va fi de acord, aia e. Dar nu cred. Voi avea răspunsul lui final în seara asta, eu cred că ne-am înțeles.

Dacă va juca 70% din meciurile viitorului sezon, atunci automat contractul i se va prelungi cu încă un an. Eu nu mai aduc jucători care doar să ia bani și atât. Vrei la FCSB, trebuie să muncești și să demonstrezi că ai valoare!”, a declarat Becali, potrivit digisport.ro.

Zdenek Ondrasek, dorit de Gigi Becali la FCSB

Becali, anunț despre ultimul transfer: „Cred că ne-am înțeles. Contractul îl fac cum vreau eu”

FCSB se află în căutare de atacant. După despărțirea de Vukusic și Buziuc, plus colapsul transferului lui Andrei Dumiter de la Sepsi OSK, echipa lui Gigi Becali caută activ atacantul care să rezolve problemele ofensive. În vârstă de 32 de ani, Ondrasek este legitimat la Viktoria Plzen până în 2023.

750.000 de euroeste cota de piață a atacantului, conform Transfermarkt

Cine este Zdenek Ondrasek, atacantul ofertat de FCSB

Zdenek Ondrasek este un atacant central care măsoară 1,86 metri și evoluează din septembrie 2020 la Viktoria Plzen. Ondrasek are în CV echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas. La Plzen, a înscris de 7 ori în 36 de meciuri.

7 selecțiiare Ondrasek în „naționala” Cehiei, pentru care a debutat în octombrie 2019. A marcat de două ori

FCSB a prezentat primele 3 transferuri din această vară:

  • Stipe Vucur - 29 de ani, stoper
  • Andrei Cordea - 21, mijlocaș ofensiv
  • Alexandru Crețu - 29, mijlocaș defensiv (va fi folosit ca fundaș central)

VIDEO. Imagini cu evoluțiile lui Zdenek Ondrasek

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB nu mai e ajutată de regula U21! Fotbaliști foarte buni nu mai sunt eligibili

Gigi Becali are favorite-surpriză la Euro 2020: „Pot să facă și război, eu cu ei țin! Grecia e calificată?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
valentindragobete
valentindragobete  •  18 Iunie 2021, 07:44
Postat de catalynn pe 17 Iunie 2021, 22:58

Și ce te interesează!? Banii lui, clubul lui, echipa lui, Fcsb însemna FaciCeSpuneBecali, care e problema ta!? :-))))

Eh, uite ca ma interesează sau nu îmi dai tu voie ?!

adriann_
adriann_  •  18 Iunie 2021, 00:38

Oricum cea mai tare faza a fost la tragerea la sorti,cand am vazut cu cine poate pica *** am zis ca ar fi bine sa pice cu aia din Kazastan, sa-l usture pe cici deplasarea la buzunar. Fix in minutul in care dadeam submit a avut loc si tragerea la sorti, cu rezultatul stiut :))) N-are rost sa-ti spun cu ce clabuci la gura era postacul :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  18 Iunie 2021, 00:10
Postat de adriann_ pe 17 Iunie 2021, 23:37

Auzi Cataline, de ce nu mi-ai zis ca postacul se lauda ca are filmulet in care da refresh la screenshotul fals? :))) L-am prins cum se lauda cu asta, credeam ca orice om stie deja ca data si ora fisierelor sunt date de ceasul calculatorului, nu e ca si cum e conectat la ceasul atomic :))) Adica asta va ia de fraieri pe ttoi, ce facuse fusese sa schimbe data si ora la calculator si pe ruma sa mai dea un save :))) Si pac, data si ora fisierului corespundeau. Cand i-am zis a facut ciocul mic de tot si apoi s-a milogit iar de moderatorul la care are intrare sa inceapa sa dea delete :)))

:-)))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează