FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, atenționat de Valeriu Iftime: „Tot ceea ce face e forțat! Să lase antrenorii să-și facă treaba”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 10:53

Valeriu Iftime (59 de ani), finanțatorul celor de la FC Botoșani, crede că implicarea tot mai frecventă a lui Gigi Becali la FCSB ar trebui să înceteze. 

„Domnul Becali bravează, vrea să iasă întotdeauna deasupra. E un pic forțat tot ceea ce face, din păcate. Echipa are probleme, dar dumnealui spune cu obrăznicie că vrea să facă echipa, chiar dacă antrenorii îl tot refuză. El nu înțelege asta. Să lase antrenorii să-și facă treaba!”, a declarat Valeriu Iftime, la Pro X.

Vintilă: „Am credință în Dumnezeu și nu mi-e teamă de nimic”

Bogdan Vintilă nu a ieșit din cuvântul patronului în prima zi la job și a încercat pe cât posibil la conferința dinaintea meciului cu Gaz Metan să devieze răspunsurile la întrebările „deranjante”.

Poate câțiva vor face mișto de mine. Cât timp am credință în Dumnezeu, nu mi-e teamă de nimic. Dacă aș accepta să merg cu domnul Becali la muntele Athos? Da, cu drag. Văd că se cam râde de tine când spui că ești religios. Noi le ducem pe toate mai departe”, a spus Vintilă în conferință. 

Vezi și:

Primele vești bune pentru Bogdan Vintilă: Hora și Moruțan au revenit la antrenamente + situația la zi a accidentaților

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lionking100
lionking100  •  25 August 2019, 14:13

becali este ***,alta explicatie nu exista. cum bah sa vezi ca esti zero barat daca te implici si duci echipa in prapastie dar tu sa tot continui. ***? acuma l-ai adus si pe asta antrenor. cand a fost ultima data cand becali a adus un antrenor cu experienta la Steaua? au trecut 20 ani sau cati? reghe,galca,radoi,dica,olaroiu,zenga,lacatus,dumitrescu etc. toti nu aveau experienta. vad ca astia din presa dorm si nu vad lucru asta. Steaua de cand este becali daca a adus 2 sau 3 antrenori cu experienta,din 20 de antrenori sau cati s-au perindat pe la Steaua. dar pe cat punem pariu ca acum o sa faca un articol de pe urma commenturilor mele cum au mai facut de sute de ori. bah,la Steaua de 20 de ani vin in proprotie de 90% numai antrenori fara experienta,ca este radoi,vintila,dica sau olaroiu,tot aia este. ca acum reghe si olaroiu au experienta,este altceva. dar atunci nu aveau,la fel ca vintila.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează