FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a spus TOTUL despre transferul lui Dennis Man la Parma: „Afacerea s-a făcut, numai că vreau asta”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 22:52 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 23:17

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a dezvăluit detalii din culisele transferului lui Dennis Man (22) la Parma.

  • Dennis Man, fotbalistul anului 2020 în Ancheta Gazetei Sporturilor, este dorit insistent de Parma, echipa care ocupă penultimul loc în Serie A. 
  • După mai multe tratative, oficialii de la FCSB și Parma au convenit asupra sumei de 13 milioane de euro + 2 milioane în bonusuri, dar Gigi Becali nu acceptă ca transferul să se facă până când va primi o scrisoare bancară de garanție din partea italienilor!

„Am vorbit cu patronul american direct, cu miliardarul. Povestea a început acum o lună, când le-am făcut o ofertă scrisă de 12 milioane de euro plus bonusuri până la 15. Ei nu au accesat-o, dar au revenit acum două zile. Am spus că nu mai e valabilă oferta.

Am vorbit și cu Giovanni, îi cunoaște pe cei de acolo. Eu nu i-am spus lui Ana că negociez cu ei prin Giovanni. Eu negociam prin Giovanni cu ei. Apoi Ana mi-a dat niște mesaje, că nu știu ce, că nu știu cum. Ea după vreo două săptămâni în care am vorbit cu Giovanni de oferte, îmi spunea «Uite, patroane, ofertă de 10 milioane făcută oficial de club, bani plătibili în 4 ani». Eu râdeam, vă dați seama, că știam ce vorbesc cu ei.

Pe mine m-a deranjat asta și l-am trimis pe Vali (n.r. - Valeriu Argăseală), i-am zis să le dea răspuns la oferta făcută de ei, că jucătorul nu se mai vinde decât pe 15 milioane fix. Eu spun 15 milioane și ei îmi dau 10? Apoi a sunat patronul din SUA, a spus «vă rog să mă scuzați, sunt unele persoane care spun că îl putem lua pe atât»”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Gigi Becali, despre transferul lui Dennis Man la Parma: „Dacă nu îmi dă garanție bancară, nu mă interesează”

Ulterior, patronul de la FCSB a declarat că a acceptat oferta de 13 milioane de euro + 2 milioane în bonusuri, dar cere neapărat o scrisoare de garanție bancară, astfel încât să se asigure că își va primi banii.

13 milioane de euro plus bonusuri, care sunt așa: 1 milion de euro dacă dă 10 goluri în 2 ani și unul când joacă 15 meciuri la echipa națională, adică pe parcursul a 5 ani. Eu zic că joacă. Ei vor să dea banii în doi ani și jumătate, nu am nicio problemă, poate să fie și în 3 ani, numai că vreau o scrisoare bancară, pentru că ei sunt pe loc retrogradabil și e posibil ca Parma să intre în faliment și nu mai iau niciun ban. 

Dacă bagă societatea în faliment, la revedere bani. Așa că am cerut o garanție bancară. A zis că nu se practică așa ceva, dar eu nu vreau dacă nu am garanția asta. A vorbit și MM Stoica, că eu nu știu engleză, i-a explicat despre ce este vorba și i-a dat lui MM numărul lui personal de telefon. I-am spus lui MM să îl sune când vrea, dar dacă nu îmi dă garanția bancară nu mă interesează. 

I-am spus că aș accepta 12 milioane de euro pe loc și încă două apoi. Dar mai bine 12,5. Afacerea s-a făcut, numai că vreau garanție”.

17 goluri și 7 pase decisiveare Dennis Man în acest sezon, în 19 meciuri în Liga 1 și preliminariile Europa League

VIDEO. Victor Becali: „Parma oferă 13 milioane de euro + bonusuri pentru Dennis Man!” + De ce nu s-a realizat încă transferul

Citește mai multe știri despre FCSB:

FC ARGEȘ - FCSB 0-0. Roș-albaștrii dau vina pe teren pentru pasul greșit de la Pitești: „Singurul campionat din Europa cu asemenea terenuri”

FCSB, ca Juventus și Sevilla în pandemie » Ce performanță a reușit după interzicerea fanilor pe stadioane

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
romeverest
romeverest  •  27 Ianuarie 2021, 17:57

Jignitor !! Cum sa razi de ofertele celei mai mari impresare din lume, mai ales ca s-a zbatut atat de mult din Dubai si apoi de la Las Vegas sa-l transfere pe Man ?? Hai sa fim seriosi !!

mario78a
mario78a  •  27 Ianuarie 2021, 11:26

Multumim stapane , ai adus Berceniul pe harta fotbalului ieuropean. Sa vina cupa, sa vina cupa in Berceni.

135479786808884
Leonard Crassas  •  27 Ianuarie 2021, 11:03

mI-AR FI RUSINE SA FIU REPORTER SI SA SCRIU MINCIUNI ,SI SA PERSIST IN ELE . Sunte-ti jalnici

Vezi toate comentariile (21)
Comentează