FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Laude pentru jucătorul aflat în dizgrația lui Becali: „E foarte util, foarte bun” » Dumitrescu explică de ce nu joacă la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2021 13:19 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 13:25

Deși a prins doar nouă meciuri în sezonul recent încheiat, mijlocașul Dragoș Nedelcu (24 de ani) este unul dintre cei mai lăudați jucători din Liga 1.

Intrat în dizgrația lui Gigi Becali, Nedelcu a fost lăudat de Bogdan Andone, fost antrenor la FCSB, și de Ilie Dumitrescu pentru jocul pe care-l practică.

„Mă bucur foarte mult pentru Dragoș Nedelcu. E incredibil ce ghinioane a avut în ultima perioadă. Este un fotbalist foarte, foarte bun. E un număr 6, care lipsește de pe la noi din România. Este un număr 6 creat de Gică Hagi la Viitorul.

Nedelcu e jucător care poate să coboare și în linia de fundași. E foarte util, e un fotbalist cu pasă lungă foarte bună”, a declarat Bogdan Andone.

Ilie Dumitrescu: „De asta a suferit Nedelcu la FCSB”

Ilie Dumitrescu a vorbit și despre Nedelcu și a explicat de ce acesta nu mai joacă la FCSB și este în dizgrația patronului Gigi Becali.

„El a suferit pentru că lui Gigi nu-i plăcea că el coboară între linii și spunea că «Nu avem progresie». E greu de contracarat dacă adversaul îți face presing”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Nicolae Dică: „Nedelcu poate juca foarte bine ca fundaș central”

Nicolae Dică, cel care condus România U23 în cantonamentul din Spania, a explicat de ce l-a folosit pe mijlocașul Dragoș Nedelcu defensivă, explicând că acesta are calitățile pentru a juca pe acest post.

„Din punctul meu de vedere, a făcut un joc foarte bun ca fundaș central. Îl cunosc foarte bine pe Nedelcu, l-am antrenat la Steaua.Dar, din punctul meu de vedere, poate să joace fundaș central și mijlocaș central la fel de bine”, a spus Nicolae Dică pentru FRF TV. 

Nedelcu nu-l mai suportă pe Becali și vrea să plece de la FCSB

Măcinat de accidentări, cu evoluții slabe și criticat din ce în ce mai des de patron, Dragoș Nedelcu speră să-și rezilieze contractul cu FCSB, cu un an mai devreme.

Și-a informat agentul, pe Pietro Chiodi, că ar vrea să rupă mai devreme cu un an contractul cu FCSB, care expiră în vara anului viitor, și să își încerce norocul la o echipă din străinătate. Nedelcu și-ar dori să ajungă în Italia, chiar în eșalonul secund, acolo unde Chiodi are mai multe legături și prieteni.

 Păi dacă nu mai vrea să joace pentru că plouă... El nu voia să mai joace pentru că a început ploaia. El nu vede copiii ăia cât s-au zbătut acolo, că și-au dat viața? El joacă la mișto, din cauza lui am luat golul. Și copiii ăia, săracii, munca lor, sudoarea lor... Pleacă Nedelcu, dar trebuie să scot banii pe el. Nu cât m-a costat. Că m-a costat 2 milioane transferul plus el 800.000, nu știu cât. Eu vreau 2 milioane pe el
 – Gigi Becali la Pro X,  după FCSB – Craiova 0-1

VIDEO Primul antrenament al roș-albaștrilor sub comanda lui Dinu Todoran

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Becali, anunț despre ultimul transfer: „Cred că ne-am înțeles. Contractul îl fac cum vreau eu”

FCSB nu mai e ajutată de regula U21! Fotbaliști foarte buni nu mai sunt eligibili

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
polistul68
polistul68  •  19 Iunie 2021, 09:06
Postat de corectu pe 18 Iunie 2021, 16:15

Prea dese accidentările.Nu poți să-ți dai seama de valoare.

Cam poti sa-ti dai seama..viteza nu, forta nu,"rautate" nu, greseste des...companseaza cu inteligenta, pozitionare, bun pasator....acuma, depinde si de antrenor, ce-si doreste, ce strategie are...un jucator ca Nedelcu nu va juca niciodata cu un antrenor ca Leo Grazavu sau Dan Petrescu, care cer implicare fizica maxima. Adica cam ce se cere in Europa la ora asta....

corectu
corectu  •  18 Iunie 2021, 16:15

Prea dese accidentările.Nu poți să-ți dai seama de valoare.

ticbic
ticbic  •  18 Iunie 2021, 16:03
Postat de alexandru_popescu pe 18 Iunie 2021, 13:42

Nemelcu e o nulitate

Il vrei la Dinamo? Eventual, gratis si liber de contract?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează