FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali, noi declaraţii despre relaţia cu antrenorul Iordănescu: „De unde scandal, mă? Cum l-am atacat pe Edi?”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 13:01 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 14:08

Gigi Becali (63 de ani) spune că nu a intenționat să îl atace pe Edi Iordănescu (43) atunci când a declarat că nu este mulțumit de jocul prestat de FCSB. Patronul vicecampioanei anticipează un joc spectaculos al echipei sale odată cu revenirile lui Florinel Coman, Florin Tănase și Octavian Popescu.

FCSB are 5 victorii consecutive în campionat, care au apropiat-o la 6 puncte de liderul CFR Cluj, dar Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de jocul echipei sale, afirmând că el este interesat de posesie, nu de rezultate și de câștigarea campionatului.

Gigi Becali susține că nu a intenționat să-l atace pe antrenorul Edi Iordănescu prin acele declarații, așa cum au perceput fanii FCSB-ului. Prin vocea șefului de galerie, ultrașii din Peluza Nord au condamnat intervențiile publice ale lui Becali: „Sper ca Gigi să nu mai iasă la TV, pentru că atunci poate apărea jihadul”.

Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Ronaldo Deaconu
FCSB
Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Ronaldo Deaconu

Gigi Becali temperează tensiunile de la FCSB: „Chiar i-am luat apărarea lui Edi Iordănescu, de unde scandal?”

„Imediat s-a scris că l-a atacat Becali pe Edi, pentru că am zis că vreau posesie! Asta o știe toată lumea, că vreau mingea la mine. Altceva nu mă interesează, decât să fie mingea la mine. Dar de unde scandal, mă? Chiar i-am luat apărarea, am zis că nu poate să facă omul mai mult fără Tănase, Coman, Popescu...”, a spus Gigi Becali pentru GSP.ro.

Toți cei 3 fotbaliști menționați de latifundiar se confruntă cu probleme medicale în prezent. Cel mai aproape de revenire pare a fi Florin Tănase, care are probleme la gleznă.

Poziția lui Gigi Becali este susținută de declarațiile făcute vineri de Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF. El a dezvăluit ce i-a transmis Gigi Becali într-o conversație privată: „Am discutat cu Gigi Becali, vorbea numai la superlativ despre Edi Iordănescu. Nu știu de unde a venit chestia asta, că ar fi nemulțumit de antrenor. Nu există așa ceva. Am vorbit chiar ieri (n.r. - joi) cu Gigi Becali”.

VIDEO » „Ce vrea Gigi Becali, să aibă rezultate sau să aibă control?”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ține cu dinții de contract » Edi Iordănescu este hotărât să răzbească la FCSB în ciuda declarațiilor lui Becali

Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Ronaldo Deaconu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
leu.mr
leu.mr  •  27 Octombrie 2021, 07:29

Are dreptate Becali dar presa tot cauta sa incite pentru rating...

doar..titi
doar..titi  •  24 Octombrie 2021, 01:34

OK si journalistii.. ii cunoastem, hateri cu Norma intreaga!!! da si ciobanu-I prost ca nu tace desi o promis!!!

doar..titi
doar..titi  •  24 Octombrie 2021, 01:25
Postat de cipstelist1979 pe 23 Octombrie 2021, 21:17

Ne-a gigele, chiar crezi ca o sa faca spectacol cand o sa revina cei trei jucători enumerați??? Oameni vin după accidenatari care i-au ținut departe de gazon. Uitate la ce echipa are psg si nu pot face spectacol, asta cu spectacolul este o găselniță sa il poti ataca pe Edi de cate ori ti se oferă ocazia . Noi suporteri vrem titlul și dacă se poate si spectacol bine daca nu ne multumim cu trei puncte la fiecare meci pentru a deveni campioni.

nu-ti bate capul ca ciobanu ca el habar n-are!! doar recita si el ce aude pe la altii ca sa para interesant... da tot prost ramane!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează