FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Moruțan își face bagajele! Gigi Becali a făcut anunțul: „Pleacă de la FCSB, o să fie mai scump decât Man”

Gigi Becali, patronul lui FCSB, vrea să obțină o sumă uriașă în schimbul lui Olimpiu Moruțan (21 de ani, mijlocaș ofensiv).
Gigi Becali, patronul lui FCSB, vrea să obțină o sumă uriașă în schimbul lui Olimpiu Moruțan (21 de ani, mijlocaș ofensiv).

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 21:24 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 22:15

Gigi Becali, patronul lui FCSB, vrea să obțină o sumă uriașă în schimbul lui Olimpiu Moruțan (21 de ani, mijlocaș ofensiv).

Dacă în urmă cu o săptămână Becali cerea 20 de milioane de euro pentru Moruțan, acum prețul playmakerului a crescut, la nivel declarativ, cu 10 milioane de euro! Bani pe care conducătorul roș-albaștrilor vrea să-i obțină la toamnă, după o eventuală calificare în grupele Champions League.

Gigi Becali, despre transferul lui Olimpiu Moruțan: „Va fi de 3 ori mai scump decât Dennis Man”

Cred eu că Moruțan la toamnă o să facă 30 de milioane. Deci înseamnă că o să fie de 3 ori mai scump decât Dennis Man. Eu așa o să cer pe el la toamna, când intrăm în Champions League. După ce jucăm în grupe, cer 30 de milioane, poate mai mult, nu știu. Dar acum doar campionatul mă interesează, nu mă intereseaza să-l vând în acest moment”, a declarat Becali pentru ProTV.

FCSB. Olimpiu Moruțan, pe lista mai multor cluburi din străinătate

După ce presa internațională a scris de interesul unor echipe precum Galatasaray, Bayer Leverkusen sau Hoffenheim, O Jogo notează că și FC Porto îl dorește pe internaționalul de tineret.

Porto, locul 2 în prima ligă din Portugalia, este calificată în sferturile Ligii Campionilor, după ce a trecut de Juventus, și va juca împotriva lui Chelsea în cea mai importantă competiție intercluburi.

Moruțan își face bagajele! Gigi Becali a făcut anunțul: „Pleacă de la FCSB, o să fie mai scump decât Man”
Olimpiu Moruțan (foto: Cristi Preda/GSP)

12 pase de golși 6 goluri are Moruțan în acest sezon de Liga 1, în 24 de meciuri

Olimpiu Moruțan, o decepție la Euro U21

Cea mai mare dezamăgire de la Campionatul European de tineret poartă în mod clar numele lui Olimpiu Moruțan, mai ales că forma lui de la FCSB era una fantastică.

Oli reușise un sezon incredibil de bun, cu cifre ieșite din comun pentru un fotbalist de numai 21 de ani: 16 goluri produse în Liga 1, o formă fizică deosebită, plus anumite meciuri în care InStat l-a plasat la același nivel cu cei mai mari fotbaliști din campionatele tari.

Moruțan a fost însă slab spre foarte slab în Ungaria. Nu a prins în nici unul dintre cele 3 meciuri top 3 cei mai buni jucători, iar clasamentul final îl plasează abia pe locul 10, fiind doar la 75% din cât a arătat, de exemplu, Andrei Ciobanu, din perspectiva Indexului InStat.

Vivi Răchită, dezamăgit de Olimpiu Moruțan: „Nu o să fie niciodată un lider!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man! Câți bani vrea impresara

Miză colosală în ultima etapă: motivul pentru care FCSB și CFR Cluj trag cu dinții de primul loc + cine e avantajată

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
dodo001
dodo001  •  10 Aprilie 2021, 12:08

Asa e, vine la Cluj, acasa la ai lui, de aceea isi face bagajele Morutan. Unde credeati ca isi face bagajele?

steauaeuna
steauaeuna  •  09 Aprilie 2021, 12:21
Postat de Edi Girnita pe 08 Aprilie 2021, 13:58

Primește și pe asta 30 de mil. cum a primit și pe "M'bappe "Coman 100. Vai de noi,cu am ajuns ,zi,de,zi,sa citim aceste articole scrise parcă de pacienții de la Socola.

Nu te obliga nimeni sa citesti, *** dar cum se scrie peste tot de si despre STEAUA, *** si tu ochii aici pentru ca altceva ***ca n-ai.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragos_chiva
dragos_chiva  •  08 Aprilie 2021, 17:41

Deși patronul FCSB spune cu subiect și predicat că Moruțan nu este de vânzare până la terminarea campionatului în curs, ba chiar până în toamnă și deși nu se face vorbire despre nicio ofertă înaintată de vreun club, totuși redactorul GSP spune că Moruțan "își face bagajele". Nu cunosc pe nimeni care să-și facă bagajele cu peste cinci luni înainte de a putea pleca...Nu e funny?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează