FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se amână Farul - FCSB? Gigi Becali anunță că are un „plan B”

Gigi Becali / Sursă foto: GSP
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 22:13 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 22:19

Afectată din plin de cazurile de COVID din lot, FCSB ar putea să nu aibă suficienți jucători disponibili pentru partida cu Farul de duminica viitore. Testările din următoarele zile vor fi decisive. 

  • CONTEXT: FCSB e la limită cu numărul de jucători disponibili. Roș-albaștrii înfruntă duminica viitoare Farul, la Constanța.

Duminică seara, roș-albaștrii au primit rezultatul testelor efectuate în cursul zilei, iar veștile n-ar fi unele îmbucurătoare. Fanatik anunță că un alt jucător de la FCSB ar fi aflat că are COVID-19.

Contactat de GSP.ro, Gigi Becali nu a confirmat informația, însă a dezvăluit că Budescu și Șut, doi fotbaliști care au lipsit cu CS Mioveni, vor reveni la antrenamente și sunt apți de joc. Astfel, patronul de la FCSB spune că are, pentru moment, jucători care să suplinească eventuale alte îmbolnăviri. 

Gigi Becali: „Chiar dacă ar fi încă unul infectat, mai avem încă doi-trei în plus, inclusiv Tavi Popescu”

„Noi oricum îi avem pe Budescu și Șut, care vor reveni. Chiar dacă ar fi încă unul infectat, mai avem încă doi, trei în plus, inclusiv Tavi Popescu. Noi vrem să jucăm meciul, dar să vedem ce mai apare

Au făcut azi test, iar rezultatul trebuia să vină seara. Dacă spuneți voi că e unul infectat, mai avem alți doi de rezervă. Dacă se amână, asta e. Dacă se amână, voi avea toți jucătorii peste două săptămâni, atunci când se joacă, și nu vom mai avea nicio treabă”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.ro. 

Pentru meciul cu CS Mioveni, FCSB nu a putut conta pe Vali Crețu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut și Andrei Cordea, aceștia fiind infectați cu COVID-19 ori suspecți că ar fi infectați, plus Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu și Ovidiu Popescu, toți accidentați. La meciul cu Farul vor reveni Șut și Budescu, existând șanse mari ca și Octavian Popescu să fie recuperat. 

VIDEO Mihai Stoica, întrebat despre arbitrajul de la FCSB - Mioveni: „Nu am văzut nicio reluare, habar nu am ce a fost”

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali e nemulțumit și îl avertizează pe Iordănescu: „Degeaba câștigi, nu e suficient!”

VIDEO MM a izbucnit: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dora
dora  •  18 Octombrie 2021, 11:37

Sunt Sut, Budescu, Popescu, mai este si Mamut, Care nu apare pe nicaieri ca fiind accidentat. Dar care nu a ”prins” lista cu doar 2 rezerve din meciul cu Mioveni !

allstefans
allstefans  •  18 Octombrie 2021, 09:11
Postat de carol_k pe 18 Octombrie 2021, 02:15

Cand nu aveai vaccin da, acum cand ai vaccin dar REFUZI sa te vaccinezi... ca ce chestie sa mai amani? E vina ta, Becali!

Ci care *** e problema daca joaca vorusat daca echipa adversa e vaccinata si nu se testeaza inseamna ca nu le e frica si sunt imuni sa ii lase sa joace asa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bridges
bridges  •  18 Octombrie 2021, 03:03

Planul B, "joaca oricum ca mai are 2-3 arbitri".

Vezi toate comentariile (10)
Comentează