FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Anunț de ultimă oră în Italia: „Parma l-a luat pe Man” » Gigi Becali: „Duceți-vă duminică în Italia să-l vedeți!”

Gigi Becali s-a înțeles cu Parma pentru transferul lui Dennis Man (22 de ani). FCSB va încasa 13 milioane de euro, plus două milioane din alte bonusuri. +4   FOTO
Gigi Becali s-a înțeles cu Parma pentru transferul lui Dennis Man (22 de ani). FCSB va încasa 13 milioane de euro, plus două milioane din alte bonusuri.

Articol de , , , - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 18:16 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 23:22

Transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma e făcut în linii mari, conform unor informații de ultimă oră obținute de GSP.ro. Jurnaliștii italieni anunță și ei că în următoarele ore se vor semna actele. Părțile s-au înțeles pentru 13 milioane de euro + 2 în bonusuri. 

UPDATE, ora 19:40 » Salariu uriaș pentru Dennis Man

Gazeta a luat legătura cu jurnaliștii italieni, care au dezvăluit pentru GSP detalii din contractul lui Man. Dennis va semna pe 5 sezoane și jumătate cu Parma. Cel mai bun fotbalist român al anului 2020 ar urma să încaseze 900.000 de euro/sezon, dublu decât Valentin Mihăilă, și de trei ori cât primește în prezent la FCSB!

UPDATE, ora 19:35 » Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Man

La o oră distanță, Becali a făcut o nouă declarație pentru GSP.ro: „Duceți-vă duminică la Parma să-l vedeți pe Man!”. Duminică, Parma evoluează în deplasare la Napoli (ora 19:00).

UPDATE, ora 19:20 » Alfredo Pedulla: „Operațiunea Man la Parma e gata!”

Alfredo Pedulla, expertul celor de la SportItalia și unul dintre cei mai apreciați jurnaliști sportivi din Peninsulă, scrie că „Operațiunea Man la Parma e gata!”. Pedulla susține că se va trece curând la semnarea actelor oficiale.

  • Dennis Man, fotbalistul anului 2020 în ancheta GSP, are un sezon excelent. A marcat de 14 ori în Liga 1, în 17 meciuri, oferind și 5 asisst-uri.
  • Man va deveni coleg cu o altă mare speranță a fotbalului românesc, Valentin Mihăilă, aflat în Peninsulă din luna octombrie.
  • 13 puncte a obținut Parma în acest sezon, în 19 meciuri. Este penultima în Serie A.

Dennis Man, tot mai aproape de Parma

Prin intermediul lui Giovanni Becali, Gigi Becali și Tanner Krause, patronul celor de la Parma, au discutat direct mutarea lui Dennis Man în Serie A. Din informațiile Gazetei, toți banii care ar fi trebuit să meargă la impresari ar ajunge la FCSB! Singurul care ar uma să primească o cotă parte este Giovanni, care va încasa comision direct de la vărul său. FCSB ar încasa 13 milioane de euro, plus două milioane din alte bonusuri. 

Gigi Becali, misterios în privința transferului lui Man

Contactat de GSP.ro, Gigi Becali nu a confirmat transferul, dar a păstrat o doză de mister: Mâine o să aflați tot adevărul. Nu mai vreau să vă spun vouă tot înainte, nu am nevoie de publicitate”.

Gigi Becali, dialog cu patronul de la Parma

Gigi Becali admitea ieri că transferul este aproape făcut. Mai erau de pus la punct câteva detalii: „13 milioane de euro plus bonusuri, care sunt așa: 1 milion de euro dacă dă 10 goluri în 2 ani și unul când joacă 15 meciuri la echipa națională, adică pe parcursul a 5 ani. Eu zic că joacă. Ei vor să dea banii în doi ani și jumătate, nu am nicio problemă, poate să fie și în 3 ani, numai că vreau o scrisoare bancară, pentru că ei sunt pe loc retrogradabil și e posibil ca Parma să intre în faliment și nu mai iau niciun ban”. 

Dennis Man ar intra în top 10 transferuri la Parma

Dennis Man l-ar depăși pe Adrian Mutu, în topul celor mai scumpe transferuri din istoria Parmei. „Briliantul” era cumpărat pe 10 milioane de euro, de la Verona. Man va intra direct în top 10.

5 fotbaliști româniau mai avut contract cu Parma: Adrian Mutu, Ianis Zicu, Valentin Mihăilă, Ionuț Radu, Reinaldo Radu.

VIDEO » Victor Becali: „Parma oferă 13 milioane de euro + bonusuri pentru Dennis Man!” + De ce nu s-a realizat încă transferul

Citește și alte știri despre FCSB: 

MM Stoica explică pe Facebook tactica de la FCSB: „Nici City n-are număr 9” » Dezvăluie că urmează un nou transfer

FCSB, amenințată cu depunctarea de Adi Popa: „Mai au 14 zile. Așa mi-au zis avocații”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (264)
republicanapoca
republicanapoca  •  29 Ianuarie 2021, 22:42
Postat de roja.azul76 pe 27 Ianuarie 2021, 23:44

Ma confunzi cu virgil? Nu-mi spune ca ai luat de bun, tot ce a spus catalin pe aici?:)) ***:))

Care te confounda mai randoame?

republicanapoca
republicanapoca  •  29 Ianuarie 2021, 22:41
Postat de johnwick pe 27 Ianuarie 2021, 21:18

no acum intră cu ***, și mai povestește-ne cum ai tu șofer la dipoziție când vrei. nu uita să mai intri și cu republica pata rât, să scrii cum e kovacseceaua pe locul 1. dar mai ales nu uita că pauza trece, și trebuie să te reîntorci la ceramicele sanitare

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roja.azul76
roja.azul76  •  27 Ianuarie 2021, 23:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ma confunzi cu virgil? Nu-mi spune ca ai luat de bun, tot ce a spus catalin pe aici?:)) ***:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (264)
Comentează