FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ofertă uriașă primită de FCSB pentru Moruțan! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc

Moruțan e cel mai curtat jucător de la FCSB // FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
Moruțan e cel mai curtat jucător de la FCSB // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 13 aprilie 2021 17:19 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 17:30

Mijlocașul Olimpiu Moruțan (21 de ani) atrage tot mai mult interes după sezonul foarte bun pe care-l are la FCSB, dar Gigi Becali nu se gândește să renunțe la el.

După ce Gazetta dello Sport a scris că Inter e pe urmele internaționalului de tineret, la fel ca Bayer Leverkusen și Hoffenheim, Gigi Becali a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că a primit recent o ofertă pentru Moruțan, de 10 milioane de euro, pe care a refuzat-o însă.

Pe Moruțan am avut o ofertă de 10 milioane de euro! Primeam toți banii o data. Eu am zis că nu-l dau nici cu 15 milioane, ca să nu mă mai bâzâie. Am avut ofertă. «Vrei 10 milioane banii jos?». Am zis «Nu vreau nici 15!». Am spus asta ca să nu mai existe negocieri sau discuții.

Moruțan poate va costa 5 sau 3 milioane. Dar poate face și 30. Eu așa vreau. Poate sunt nebun. Alții știu mai bine, iar eu exagerez. Dacă demonstrez de o mie de ori, lumea tot nu crede.

Oferta am primit-o acum 5 zile, nu e cea din iarnă. E un club din Europa. Nu pot să divulg echipa, nu e frumos. Oamenii au zis ca poate vor reveni și m-au rugat să fie secret. Am zis că nu e nicio problemă.”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Dacă blocul funcțional ar jucătorilor tineri devine puternic, FCSB poate fi o nucă tare”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Reacția lui Gigi Becali, după ce Cornel Dinu a declarat că o vrea pe FCSB campioană: „Probabil de asta a spus-o”

După Florinel Coman, FCSB a mai pierdut doi titulari pentru play-off » Veste proastă pentru Toni Petrea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (112)
petre47
petre47  •  14 Aprilie 2021, 11:27

Minciunile lui Becali! Nu e nicio oferta. De fapt, la cum joaca ... greu de primit vreo oferta!

ray51
ray51  •  14 Aprilie 2021, 11:11

Este PSG cumva??? O fi 17Nentori???? O fi Csíkszereda?????

steauaeuna
steauaeuna  •  14 Aprilie 2021, 10:28

Tare de tot Georga Becali, meserias priceput. Il injura toti ca ce se baga el ca el nu e antrenor sa faca schimbarile dar el, Gigi, njmic si nimic...si iata-l cocotat in fruntea clasamentului. E ori ba Gigel antrnor da antrenor???. Eeee...bravo patroane si la mai mare...suma pe care o vei lua pe Morutan. Alt mare barosan ca si Denis Man. N-am gasit alta rima...

Vezi toate comentariile (112)
Comentează