FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE FCSB, negocieri în secret pentru Andrei Miron! Condiții ireale impuse de Becali: „Băi Gigi, vrei să mă lași și fără bani, și fără jucător?”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 17:29

Valeriu Iftime confirmă discuțiile cu FCSB pentru transferul lui Andrei Miron. Patronul celor de la FC Botoșani nu acceptă însă ultima ofertă venită de la Gigi Becali.

„Eu am zis că îi dau drumul, dar să mai stea cu noi până la finalul sezonului regulat. Avem nevoie de el ca să intrăm în play-off. Nu sunt de acord să îl dau în condițiile astea. Și fără bani, și fără jucător. FCSB vrea să îi dau drumul liber. Am zis că fac asta pentru el, dar nu pot face asta decât dacă joacă cu mine până se termină sezonul regulat.  

Ideea era să îmi dea niște procente la următorul tranfer. Niciun jucător la schimb. Eu îl văd că vrea și poate mai mult pe Miron, dar i-am zis să facă cantonamentul cu mine, apoi să plece în martie, iar Botoșani să aibă un procent de 30% din următorul transfer.  El mi-a zis că vrea să plece de astăzi să se antreneze cu FCSB. Nu poate! E jucătorul meu și rămâne aici”, a spus Valeriu Iftime la TV DigiSport.

„Există ofertă din Rusia pentru el, dar ei sunt în sărbătoare acum. Acolo e cu bani, ei plătesc” - Valeriu Iftime, patron Botoșani

Declarațiile inițiale ale lui Iftime

Miron are o discuţie cu FCSB. Aş vrea să-i dau drumul dacă ar fi să aibă o ofertă bună pentru el, dar și pentru club. Să plece doar din luna martie, dacă se poate. 

Nu ştiu suma, 100.000 de euro sau 200.000. Deci nu e o ofertă mare. Îi dau drumul să plece. Nu ţin la banii clubului. Țin foarte mult la el și să am procente dintr-un viitor transfer”, a declarat Valeriu Iftime potrivit TV Telekom Sport. 

Andrei Miron este la FC Botoșani din iulie 2015, când a fost adus de la Oțelul. În acest sezon a jucat 16 meciuri și a dat marcat 2 goluri.

800.000 de euroeste cota lui Andrei Miron, potrivit transfermarkt

Vezi și:

VIDEO Darius Olaru, primele declarații la FCSB: „Voi sta aici câți ani e nevoie pentru a reuși acest lucru

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
ctinescu
ctinescu  •  08 Ianuarie 2020, 11:40
Postat de johnwick pe 07 Ianuarie 2020, 23:30

repara-ti, ba tastatura, si nu mai be

Uite, cine vorbeste de spre baut,tocmai laslas :)))))))))))))))))

blatistu49
blatistu49  •  08 Ianuarie 2020, 10:02

nu stiu de mai are curajul cineva sa mearga la infractori si puscariasi ca sa fie batjocoriti FCSB u e ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

persanu
persanu  •  08 Ianuarie 2020, 09:30

E bun rau Miron , miroase ceva Ciobanul . Dupa doua jocuri la FCSB il vinde sigur la Real Madrid. OMG . Ce jucatori ajung la FCSB din nou ...

Vezi toate comentariile (47)
Comentează