FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru unul dintre cei mai râvniți fotbaliști din Liga 1: „Singura ofertă concretă”

Alexandru Ișfan (în tricou violet) e curtat de granzii Ligii 1 / Sursă foto: Facebook@ FC Argeș
Alexandru Ișfan (în tricou violet) e curtat de granzii Ligii 1 / Sursă foto: Facebook@ FC Argeș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2022 17:36 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 19:32

Alexandru Ișfan (22 de ani), atacantul lui FC Argeș și unul dintre cei mai râvniți fotbaliști ai acestei perioade de mercato, e disputat în continuare de FCSB și Universitatea Craiova. Oficialii piteștenilor dezvăluie că Gigi Becali e singurul care a venit cu o ofertă concretă pe adresa clubului. 

Daniel Stanciu, directorul executiv al alb-violeților, spune că FCSB a oferit 500.000 de euro în schimbul lui Ișfan. Se întâmpla înainte ca roș-albaștrii să-și asigure semnătura lui David Miculescu de la UTA, ceea ce a determinat ca „pista Ișfan” să treacă în plan secund 

Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru Ișfan

Singura ofertă concretă pentru Ișfan a fost de la FCSB, de 500.000 de euro. Noi am vorbit cu Ișfan, el vrea să rămână la FC Argeș, să facă pasul la echipa națională. Pe noi toți, inclusiv pe el, ne motivează un transfer în străinătate”, a declarat Stanciu, în cadrul emisiunii „Liga DigiSport”. 

La finalul lui iulie, după ce s-a hotărât să achite 1,7 milioane de euro în schimbul lui Miculescu, Becali afirma că a renunțat la transferul lui Ișfan: „În ceea ce-l priveşte pe Işfan, eu am o convenţie cu Mihai Rotaru. Să-l ia, eu nu mă mai bag”.

2 goluriîn 4 meciuri a înscris Ișfan în actuala ediție de campionat

În sezonul trecut de Liga 1, Ișfan a fost unul dintre oamenii-cheie în angrenajul echipei lui Prepeliță. Mijlocașul a bifat 39 de meciuri din 40, a marcat de 3 ori și i-a ajutat pe argeșeni să se califice în play-off. El era transferat de Argeș în urmă cu un an, de la CS Mioveni, rivala din județ.

Alexandru Ișfan, 100% al lui FC Argeș

FC Argeș a dat lovitura cu Alexandru Ișfan. Piteștenii au anunțat că jucătorul de 22 de ani este în totalitate al argeșenilor, după ce aceștia au cumpărat și restul procentelor pe care CS Mioveni le deținea asupra fotbalistului.

În timp ce marile echipe ale campionatului îl curtează pe Ișfan, FC Argeș și-a asigurat în totalitate drepturile asupra fotbalistului. Aceștia au cumpărat cele 45% procente pe care le deținea CS Mioveni, echipă care l-a vândut anul trecut la Pitești.

„O veste bună pentru suporterii echipei FC Argeș: Alex Ișfan este 100% al nostru! Ne dorim să continue seria evoluțiilor foarte bune din acest debut de campionat și să construim o echipă puternică la Pitești!”, a anunțat primarul Cristian Gentea pe pagina de facebook.

Am discutat despre un transfer, dar eu îmi văd de treaba mea. Când va fi, nu contează echipa, Craiova, Steaua, CFR, Benfica, Real, eu trebuie să fiu pregătit. Chiar nu mă gândesc la asta, îmi văd de treaba mea la Argeș. Că va fi peste o lună, peste un an, nu contează. 

- Alexandru Ișfan, FC Argeș

VIDEO Andrei Prepeliță, declarații înainte de FC Argeș - FCU Craiova

Citește și alte știri de actualitate: 

Anunț de ultimă oră despre Alexandru Ișfan: „Este 100% jucătorul nostru!”

OFICIAL Adrian Mutu, pe termen lung la Rapid! Clubul a anunțat prelungirea contractului: „Vot de încredere”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
tinn_2
tinn_2  •  10 August 2022, 18:53

1 gola 13 meciuri dă și Stoica, nu trebuie plătiți 500.000

EugenPanAssassyn
EugenPanAssassyn  •  10 August 2022, 18:46

mai lasati-ne ba cu ra.sul asta.este acolo unde merita sa joace.la o echipa mica

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close